Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zwemparadijs? De ideale gezinsuitstap!

Ben jij nog op zoek naar een leuk uitstapje dat je tijdens de vakantie met je kinderen kan doen? Dan hebben wij een tip voor jou: breng eens een bezoek aan een subtropisch zwemparadijs. Wij geven je vijf spetterende redenen waarom een uitstap met de kids naar een subtropisch zwembad altijd een voltreffer is!

 

Urenlang waterplezier binnen én buiten

In een zwemparadijs kom je gegarandeerd tijd te kort! Een subtropisch zwembad staat dan ook synoniem aan urenlang waterplezier. De verschillende faciliteiten zorgen ervoor dat je naar hartenlust kan afwisselen: van het kinderbad naar de wildwaterbaan en van het golfslagbad naar de waterglijbaan. Meestal is er ook een geweldig aanbod buiten voor de kleinste waterratten. Met de lente en de zomer in het vooruitzicht zijn de familieglijbaan, de kinderspeeltuin en het buitenzwembad dé place to be! Wedden dat de kids uitgeteld in slaap zullen vallen in de auto op de terugrit huiswaarts?

 
In een zwemparadijs kom je gegarandeerd tijd te kort!
Foto: Lago

Voor jong en oud

Zwempret is voor alle leeftijden, want geef toe, die schaterlach van je kleine ukkepuk, avontuurlijke broer of zus of trotse oma is geld waard, nietwaar? In een subtropisch zwembad bouw je ontelbare, memorabele momenten op. Genoeg gespetterd? Dan kan je altijd even stoom aflaten in het stoombad, verhitting zoeken in de sauna, of gaan bubbelen in de jacuzzi. Om nog maar te zwijgen van de zwembaden binnen én buiten die garant staan voor oneindig zwemplezier!

 
Zwempret is voor alle leeftijden, want geef toe, die schaterlach van je kleine ukkepuk, avontuurlijke broer of zus of trotse oma is geld waard, nietwaar?
Foto: Lago

In weer en wind

Een bezoekje brengen aan een subtropisch zwembad kan áltijd, ongeacht de weersomstandigheden. Laat dat nu net één van de vele voordelen zijn van een gezinsuitstap naar een zwemparadijs. In weer en wind, regen of sneeuw, of bij donder en bliksem: in een overdekt tropisch zwembad is het altijd heerlijk vertoeven, en geniet je zelfs bij barre weersomstandigheden van comfortabele quality time met je gezin.

 
Een bezoekje brengen aan een subtropisch zwembad kan áltijd, ongeacht de weersomstandigheden.
Foto: Lago

Quality time met het hele gezin

Een extra reden om een zwemparadijs te bezoeken? Samen plezier maken brengt je dichter bij elkaar als gezin. In een subtropisch zwembad geniet je dubbel en dik van de tijd die je samen doorbrengt. Samen ravotten in de wildwaterglijbaan of elkaar achternazitten in de glijbaan mét infinity jump en lichteffecten? Daar gaat niets boven! En geef toe, wat is er nu nog gezelliger dan ongedwongen in je badjas of badkleding spaghetti eten of een ijsje verorberen? Wie de gezinsbanden wil versterken, moet dus beslist een bezoekje brengen aan een tropisch zwembad!

 
Een extra reden om een zwemparadijs te bezoeken?
Foto: Lago

Voor kinderen van alle leeftijden

Heb jij meerder kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën? Dan is het als ouder niet eenvoudig om een gezinsuitstap uit te kiezen die tegemoetkomt aan de diverse behoeften van alle kinderen. Hier biedt een subtropisch zwemparadijs dé oplossing: daar voelt iedereen zich als een vis in het water. Baby’s kunnen plonzen, spetteren en spelen in de interactieve kinderbaden, waarvan het water heerlijk warm en zuiver is door innovatieve filteringstechnieken. Jonge kinderen beleven knotsgekke avonturen in de glijbanen en het golfslagbad, terwijl de grotere wateravonturiers hun hartjes kunnen ophalen in het buitenzwembad en de wildwaterbaan.

 
Hier biedt een subtropisch zwemparadijs dé oplossing: daar voelt iedereen zich als een vis in het water.
Heb jij zin gekregen om een uitstapje te maken naar een subtropisch zwemparadijs? Groot gelijk, want het is de ideale gezinsactiviteit voor jong en oud, ongeacht de weeromstandigheden. Op zoek naar een leuk adresje? Wij geven je graag een tip: Lago Lier De Waterperels heeft drie kinderzwembaden en tovert in geen tijd een glimlach op het gezicht van je kinderen. Knotsgekke wateravonturen troef… Splash!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Kazernedreef 100
2500 Lier
T. 03/293 58 90

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK