Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zomerse smoothie van Paschka Ananas

Op zoek naar een verfrissend en vullend tussendoortje? Met Paschka Ananas bereid je een heerlijke gezonde smoothie die je knorrende maag voor enkele uurtjes het zwijgen oplegt. Met slechts 5 ingrediënten tover je in een handomdraai deze heerlijke smoothie van Paschka Ananas op tafel! 

Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

Benodigdheden voor 4 kleine glaasjes smoothie (of twee grote!)

 

Sprokkel volgende ingrediënten bij elkaar:


  • een halve verse ananas
  • sap van een halve limoen
  • 300 gram Paschka Ananas, op kamertemperatuur (+ misschien nog een beetje extra om van te snoepen!)
  • 400 gram kokosmelk
  • Twee eetlepels chiazaad
Met slechts 5 ingrediënten tover je in een handomdraai deze heerlijke smoothie van Paschka Ananas op tafel!

Alles staat klaar, en nu?

Starten doe je met de ananas. Je snijdt deze doormidden en haalt het vruchtvlees uit de ene helft van de ananas. De eerste stap naar je heerlijke smoothie van Paschka Ananas is gezet! Dit vruchtvlees snij je in kleine blokjes en gooi je gezellig samen met de kokosmelk in de blender. Laat de blender nu het werk voor jou doen en mix de ananas en kokosmelk tot een mooie gladde massa.

 

Tijd om de Paschka Ananas erbij te halen! Spatel de Paschka Ananas voorzichtig onder het mengsel van ananas en kokosmelk en voeg hier ook het limoensap aan toe. Schakel opnieuw de blender in om dit zachtjes te mixen.

 

Tot slot mag ook het chiazaad erbij. Meng de zaadjes rustig onder het mengsel en verdeel het over de glazen. Garneer elk glas met wat verse ananas en chiazaad en dan… Genieten maar!

Neem deel aan onze wedstrijd, en wie weet ben je één van de 12 gelukkigen die zijn of haar voeten onder onze goedgevulde brunchtafel mag schuiven en daarenboven een blik achter de schermen van Paschka mag werpen.
Foto: Paschka

Smaakt naar meer? Win een brunch bij Paschka!

Benieuwd naar de andere, heerlijke mogelijkheden van Paschka? Neem deel aan onze wedstrijd, en wie weet ben je één van de 12 gelukkigen die zijn of haar voeten onder onze goedgevulde brunchtafel mag schuiven en daarenboven een blik achter de schermen van Paschka mag werpen. Naast dit arrangement bevat de prijzenpot ook nog vele koelmanden, gevuld met het beste dat Paschka te bieden heeft. Fingers crossed!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Treed snel binnen in de wondere wereld van de Paschka lekkernij, een heerlijke traditie die nog altijd bij jong en oud voor een energieke start van de dag zorgt!

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK