zen-vakantie zen-vakanties zen-reizen peru

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Tot rust komen op zen-vakanties

Ik moet nog naar de winkel en dan wil ik nog even langs de fitness, en oh ja… er komt ook nog een vriendin langs straks. We leven op 200% en komen steeds meer tijd tekort om alles te doen wat we willen/moeten doen. Een echte zen-vakantie is daarom een erg populaire trend tegenwoordig. Wat zijn de goede plekjes om volledig te ontstressen? Speciaal voor jou gieten we een paar interessante landen voor een zen-vakantie in een kort overzichtje.

Laat je bekeren door de pracht van de Italiaanse natuur

Ontspan in één van de talrijke mooie streken die Italië kent. Als je wat rondkijkt, vind je al snel wat organisaties terug die je allerlei zen-vakanties aanbieden naar dit land. Waarom is Italië dan zo goed om te ontstressen? Je vindt er namelijk prachtige natuur terug die je helemaal tot rust brengt. Weidse landschappen en heerlijk geurende olijfbomen: kortom, je maakt er kennis met het echte ‘dolce vita’ waar Italië zo bekend om is.

Een echte zen-vakantie is een erg populaire trend tegenwoordig.
Hoe je je zen-vakantie invult, is trouwens volledig aan jou. Je kan een lange, verfrissende wandel- of fietstocht maken in de natuur, je laten meevoeren door het rustgevende geluid van de zee tijdens een boottochtje, een paar yogalessen volgen in de bergen… Het doel is om je lichaam en geest de nodige rust te geven, wat je ongetwijfeld in Italië vindt!
Hoe je je zen-vakantie invult, is trouwens volledig aan jou.

Tot rust komen in Thailand

Thailand is uiteraard het land van de massages. In België vind je ondertussen dus heel wat massagesalons terug waar je je kan laten verwennen door echte Thaise masseurs of masseuses. Maar waarom niet naar het land van oorsprong gaan? Voor een complete zen-beleving is dat wel een aanrader. Je kan er trouwens niet alleen allerhande stimulerende Thaise massages ondergaan, maar je kan je er bijvoorbeeld ook eens aan wagen om er samen met monniken te bidden.

Of kom tot rust op de witte zandstranden. Een zen-reis naar Thailand stellen we dus gelijk aan een verrijkende vakantie waar je als nieuwe persoon van terugkomt…

Voel je herboren in Peru

Ga op zoek naar authenticiteit en laat je spiritueel bevangen door de uitgestrekte natuur en schoonheid van Peru. Het ligt aan de andere kant van de wereld, maar voor een zen-vakantie is ook Peru één van de meest energierijke plekken die de aarde telt. Kijk uit over het Andesgebergte, ontdek de magie van de Machu Picchu en kom tot jezelf in de prachtige tempels. Peru geeft je een mentale, fysieke én spirituele boost en kon dus niet ontbreken op mijn lijstje van zen-reizen.

Je gedachten op nul zetten en je bewust worden van je hoogsteigen body&mind: daar is een zen-vakantie goed voor.

‘(Be)zen(nen)’: de moeite waard

Je gedachten op nul zetten en je bewust worden van je hoogsteigen body&mind: daar is een zen-vakantie goed voor. Als zoektocht naar geluk en evenwicht in je leven vinden wij zen-reizen terecht een opkomende vakantietrend en dat zullen ze nog wel voor een tijdje blijven ook. Wij kunnen alvast niet wachten om ons volledig te herbronnen op één van deze magische plekken

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK