schoenen sneakers witte sneakers witte schoenen

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo blijven je witte sneakers spierwit

We zitten in het tijdperk der witte sneakers en ook al zijn ze een streling voor het oog, witte sneakers dragen brengt toch wel wat stress met zich mee. Wanneer het begint te regenen, je ijsje plots begint te smelten, wanneer iemand met z’n volle gewicht op je voet gaat staan… De vrees voor vuile schoenen is groot. Adem even rustig in en uit, want met deze tricks krijg je je kicks weer spierwit.

Gouden raad

Je bent zo blij met je spiksplinternieuwe witte schoenen en je kunt nog wel leven met dat eerste kleine vlekje. Toch kan je ze beter meteen poetsen om te vermijden dat de vlekken zich gaan vasthechten in de stof of het leder. Je weet het dus: geef je sneakers vaak een grondige check-up eens je ze uittrekt om ze maagdelijk wit te houden.

Je bent zo blij met je spiksplinternieuwe witte schoenen en je kunt nog wel leven met dat eerste kleine vlekje.
We zitten in het tijdperk der witte sneakers en ook al zijn ze een streling voor het oog, witte sneakers dragen brengt toch wel wat stress met zich mee.

Azijn als wondermiddel

Heb je een vlekje gespot dat je er onmogelijk uitkrijgt met wat water? Dan helpt een keukenmiddeltje dat je vast wel in huis hebt: azijn. Gebruik gewoonweg een washandje en wrijf voorzichtig over de vlek tot ze verdwijnt. Easy-peasy!

Wasmachine = no go

We hebben het allemaal wel eens gedacht: “Ik gooi mijn sneakers snel in de wasmachine en ze zien er zoals nieuw uit!”. Slecht idee! Schoenen moet je met de hand poetsen, want een wasmachine is gewoonweg te hard voor je favoriete schoeisel. Het leder zal meer plooitjes krijgen en je schoenen zullen hun vorm verliezen. Onthouden dus: handle with care.

Zo blijven je witte sneakers spierwit.
Je hebt betaald voor witte schoenen, dat ze vergelen is dus zeker niet de bedoeling.

Voorkom vergeling

Je hebt betaald voor witte schoenen, dat ze vergelen is dus zeker niet de bedoeling. Het probleem is dat wit rubber aangetast kan worden door de zon en dus een geel tintje krijgt. Bah! Hoe voorkom je dit? Bewaar je schoenen binnen en hou ze –zelfs binnen- uit het zonlicht. Merk je dat je zool toch wat begint te verkleuren? Maak dan gebruik van een oude tandenborstel, wat water en milde zeep.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK