party look feestlook

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Van werk naar party in 5 minuten

Iedereen heeft het wel eens voor. Van werk of school tot aan je avondplannen staat je agenda helemaal vol. Zoveel te doen! Veel tijd om je haar te doen of je te schminken blijft er dan niet over. Omdat je geen zin hebt om slordig op een feestje te verschijnen, zal je creatief te werk moeten gaan. Wij tonen je hoe je in vijf minuten van je werk- naar je feestlook gaat!

Opfrissen

Je hebt binnen vijf minuten waarschijnlijk niet meer de tijd om je te douchen. Jammer, maar helaas… Je zal je op andere manieren moeten behelpen! Wat droogshampoo, deodorant en parfum kunnen wonderen doen.

Wij tonen je hoe je in vijf minuten van je werk- naar je feestlook gaat!
Snel je look veranderen is een kwestie van goede voorbereiding.

Kledij

Snel je look veranderen is een kwestie van goede voorbereiding. Ga dus op voorhand op zoek naar kleren die zowel voor je werk als voor je feest look geschikt zijn. Ideeën? Een eenvoudig zwart jurkje in een stof die niet verfrommelt. Doe je platte schoenen uit en trek een paar stijlvolle hakken aan. Of ga voor een chique broek. Die kan je voor je werk combineren met een hemdje, en voor het feestje verwissel je ze voor een chique bloes.

Haar

Je moet op voorhand kiezen voor een kapsel dat er op snelle tijd goed kan uitzien. Een leuk idee is om de ochtend van het feestje strakke krullen te maken met een krultang. Die zullen doorheen de dag wat uitzakken. Tegen de avond zijn ze wat zachter en eigenlijk nog mooier dan ’s morgens. Voeg wat glansspray toe voor een glamoureuzer effect. Ook een idee is een lage dot, die net als de krullen wat losser zal gaan zitten doorheen de dag.

Je moet op voorhand kiezen voor een kapsel dat er op snelle tijd goed kan uitzien.
Heb je je de ochtend van het feestje geschminkt?

Schmink

Heb je je de ochtend van het feestje geschminkt? Aangezien je de hele dag op je werk hebt gezeten, zijn je mascara en oogschaduw waarschijnlijk wat uitgeveegd. Los dit op met oogmake-up remover en een wattenstaafje. Verberg oneffenheden en donkere cirkels met wat concealer. Afwerken doe je met wat poeder. Wil je snel van uitstraling veranderen? Breng dan een felle lipstick aan. In een handomdraai zie je er totaal anders uit!

Accessoires

Ook met je accessoires kan je spelen om een chiquer effect te bekomen. Een simpel, zwart jurkje ziet er helemaal anders uit wanneer je er een gedurfde ketting bij aandoet. Of kies voor een mooi opvallend paar oorbellen!

 

Er goed uitzien duurt niet lang

Zo, van werk look naar party look in 5 minuutjes! Wanneer je aankomt op het feestje zal niemand vermoeden dat je enkele minuten tevoren nog op je laptop zat te tokkelen in een kantoor. Succes!

Zo, van werk look naar party look in 5 minuutjes!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK