Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Daarom heb jij te weinig seks

Zou jij best wat vaker de liefde willen bedrijven met je partner? Of klaagt jouw partner soms dat jullie te weinig vrijen? Dan zou dat wel eens kunnen liggen aan één of meerdere van de onderstaande redenen.

Een ander bioritme

Als je een totaal ander bioritme hebt dan je partner, dan wordt het moeilijk om jullie seksleven goed op elkaar af te stemmen. Als de ene een nachtraaf is wiens libido ’s nachts piekt en de andere is een vroege vogel, dan zal er van spontane seks nog maar weinig in huis komen. Agenda’tje dabei! :-p

Als je een totaal ander bioritme hebt dan je partner, dan wordt het moeilijk om jullie seksleven goed op elkaar af te stemmen.
Het is een afknapper van formaat wanneer je avances maakt op je partner en tot de ontdekking komt dat die teveel gedronken heeft.

Teveel drank

Het is een afknapper van formaat wanneer je avances maakt op je partner en tot de ontdekking komt dat die teveel gedronken heeft. Niets is minder bevorderlijk voor een passionele vrijpartij dan een walm van alcohol die je partner uitademt wanneer je hem of haar wil kussen. Omdraaien of meedrinken is de boodschap! :-)

Jullie praten teveel in bed

Alledaagse of organisatorische zaken over het huis, werk of de kinderen bespreek je het best niet in bed maar in de keuken of het salon; voordat je dus naar boven gaat. Zo vermijd je dat jullie liefdesnest een vergaderruimte of klaaghoek wordt, wat alle spanning uit jullie seksleven weghaalt. Talk less, do more! Of nog: minder bla-bla, meer boem-boem!

Alledaagse of organisatorische zaken over het huis, werk of de kinderen bespreek je het best niet in bed maar in de keuken of het salon; voordat je dus naar boven gaat.
Teveel werken is nefast voor je seksleven.

Workaholic

Teveel werken is nefast voor je seksleven. ’s Avonds laat nog die laatste e-mails beantwoorden op je laptop drijft niet alleen een wig tussen jou en je partner maar is ook allerminst bevorderlijk voor je seksleven. De ergernis dat je werk belangrijker voor je is dan je partner werkt alleen maar frustrerend, wat een stomende vrijpartij in de weg staat… Dichtklappen, die laptop!

Te lui

Als je altijd te moe of te lui bent en zelden initiatief neemt om je partner te behagen, dan zal dat nefast werken op je seksleven. Als je partner het gevoel heeft dat hij of zij telkens de eerste stap moet zetten, dan zal die dat beu worden op de duur. Het resultaat: er zullen nog maar weinig spannende dingen gebeuren tussen de lakens. 3,2,1… actie!

Het resultaat: er zullen nog maar weinig spannende dingen gebeuren tussen de lakens. 3,2,1… actie!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK