Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Gratis naar het subtropisch zwemparadijs

Ben jij een echte waterrat? Spendeer jij op vakantie volledige dagen in of naast het zwembad? Ook in eigen land kan je een dagje vol waterplezier beleven, zélfs wanneer het regent! Heb jij zin om een keer gratis naar een subtropisch zwemparadijs te gaan? Check!

Subtropisch zwemparadijs

Op elk moment van de dag valt er wel iets te beleven in een subtropisch zwemparadijs. Of je nu graag van de zon geniet in het buitenbad of liever steeds de trap op en af loopt om de spectaculaire nieuwe glijbaan uit te proberen, je zal je er geen minuut vervelen. Wil je liever wat op de golven deinen? Ook dat kan: lang leve het golfslagbad! En de allerkleinsten? Die kunnen terecht in het kinderbad. Waterplezier voor de volledige familie dus!

In samenwerking met subtropisch zwemparadijs S&R De Waterperels mogen wij drie familietickets weggeven voor een dag vol waterplezier.
Foto: S&R De Waterperels

Doe mee!

In samenwerking met subtropisch zwemparadijs S&R De Waterperels mogen wij drie familietickets weggeven voor een dag vol waterplezier. Per ticket mogen vier mensen de hele dag genieten van zwemplezier alom! Wil jij ook wel een dagje op vakantie in eigen land? Waag dan nu je kans. Hoe? Vul hieronder je gegevens in. Like daarna de Facebookpagina van S&R De Waterperels én vervolgens onze Facebookpagina. Succes!

Beantwoord volgende vraag

Schiftingsvraag: Hoeveel deelnames zullen er zijn op 5 juli 2017 om 23.59 uur? *
Mijn gegevens mogen voor marketingdoeleinden gebruikt worden door S&R De Waterperels *

Tweezt by

Kazernedreef 100
2500 Lier
T. 03/293 58 90

WEBSITECONTACT

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK