Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dit zijn de vreemdste bh’s en slipjes

Tegenwoordig wordt er iedere dag wel iets uitgevonden, nuttig of niet. Ook de uitvinders in de fashionwereld blijven niet achter. Dit zijn de gekste uitvindingen op ondergoedgebied!

 

Ingebouwde cameltoe

Waar de camel toe in West-Europa enorm gevreesd is, is het in Japan een echte trend. Het gaat zelfs zo ver dat een Japans merk nu onderbroeken met een ingebouwde camel toe heeft uitgebracht. Ze hopen blijkbaar dat het product ook buiten Azië aanslaat, want het ondergoed werd in verschillende tinten huidskleur geproduceerd! Voor iedereen wat wils dus!

 
Het gaat zelfs zo ver dat een Japans merk nu onderbroeken met een ingebouwde camel toe heeft uitgebracht.
Foto: Pinterest

Anti-scheetjes

Onderbroeken die de geur van scheetjes absorberen, het bestaat echt! Door een materiaal te gebruiken op basis van koolstof, worden de geurtjes geneutraliseerd en tegengehouden! Pas bij het wassen komt de geur vrij. Dit ondergoed bestaat zowel voor mannen als voor vrouwen. Wij vragen ons af wie het het meest nodig heeft?

 
Onderbroeken die de geur van scheetjes absorberen, het bestaat echt!
Foto: Pinterest

Push up

Eentje voor onze mannelijke vrienden. Het merk Funkybod produceert ondergoed met ingebouwde spieren. Een soort push-up bh voor mannen dus ;-). Als je dit shirt onder je kleding draagt, zullen zowel je borstkas als je armen er gespierder en breder uitzien. Ideaal dus voor mannen die liever niet naar de fitness gaan.

 
Eentje voor onze mannelijke vrienden. Het merk Funkybod produceert ondergoed met ingebouwde spieren.
Foto: Pinterest

Fake butt

De inbouwdtrend gaat verder. Als je niet gezegend bent met een rond achterwerk, hoef je voortaan niet meer te zwoegen door het doen van squats. Koop gewoon een onderbroek met pads, et voilà, je ronde billen verschijnen!

 
Als je niet gezegend bent met een rond achterwerk, hoef je voortaan niet meer te zwoegen door het doen van squats.
Foto: BeautyLab

Food-monitoring

Een bh die je vertelt wanneer je je overeet? Het klinkt een beetje als science-fiction, maar toch bestaat het! Microsoft ontwikkelde een bh met een sensor die meet wanneer je stress hebt en je overeet. Via een app op je gsm word je dan op tijd gewaarschuwd. Handig of toch maar niks?

 
Microsoft ontwikkelde een bh met een sensor die meet wanneer je stress hebt en je overeet.
Foto: Pinterest

Billen bloot

De laatste vreemde ondergoeduitvinding is een specialleke. Dit is namelijk een onderbroek, die zo gedesigned is, dat het lijkt alsof je met de billen bloot loopt. Apart!

 
Dit is namelijk een onderbroek, die zo gedesigned is, dat het lijkt alsof je met de billen bloot loopt.
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK