Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Hoort dit voedsel thuis in de badkamer?

Wat hebben havermout, ketchup en Nutella® met elkaar gemeen (buiten dat je het alle drie kan opeten, natuurlijk ;-) )? Je kan het alle drie verwerken in je dagelijkse beautyroutine! Wij sommen de vreemdste beautyhacks met food voor jou op!

Sweet as cola

De trend om sneller te bruinen met cola is in 2017 ontstaan. Concreet is het de bedoeling dat je je huid insmeert met het drankje, en zo sneller bruin wordt. Ons lijkt het vooral een plakkerige bedoening.

De trend om sneller te bruinen met cola is in 2017 ontstaan.
Iedereen herkent de situatie wel: je hebt je overslapen of bent gehaast, en je wordt wakker met vettig haar.

Coupe maizena

Iedereen herkent de situatie wel: je hebt je overslapen of bent gehaast, en je wordt wakker met vettig haar. Droogshampoo op? Geen probleem. Blijkbaar kan maizena prima dienstdoen als vervanger. Ga jij het proberen?

Burn baby burn

Het potje mosterd in je koelkast kan nog voor meer gebruikt worden dan enkel als saus voor hotdogs. Verbrand in de keuken of aan iets warms? Hou de verbrande zone onder de kraan en smeer er daarna een beetje mosterd op. Het goedje gaat de ontwikkeling van blaasjes tegen!

Het potje mosterd in je koelkast kan nog voor meer gebruikt worden dan enkel als saus voor hotdogs.
Mix een kommetje havermout tot poeder, en gebruik het als badzout.

Biologisch badzout

Mix een kommetje havermout tot poeder, en gebruik het als badzout. Bruisen zal het niet doen, maar het maakt je huid wel zacht én is effectief tegen jeuk!

Zo rood als een tomaat

Gebruik ketchup om je huid te kalmeren wanneer je verbrand bent door de zon. Tomaten bevatten lycopeen, wat de huid afkoelt en kalmeert.

Gebruik ketchup om je huid te kalmeren wanneer je verbrand bent door de zon.
Chocolade is ook het antwoord op de vraag: ‘hoe voorzie ik mijn haar van een bruin kleurtje’?

Chocoladebruine lokken

Chocolate is the answer, who cares what the question is. Chocolade is ook het antwoord op de vraag: ‘hoe voorzie ik mijn haar van een bruin kleurtje’? Ja, dat hoor je goed. Zin in een tijdelijke, nieuwe, bruine coupe? Was je haar eens met Nutella®! PS: het geheime ingrediënt tot succes is gecondenseerde melk!

Creamy cleanser

Is je dagelijkse facewash op? Probeer dan eens een variant gemaakt met zure room, eiwit en een beetje water. Helemaal natuurlijk, het maakt je huid schoon en zorgt voor een glow. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Is je dagelijkse facewash op?

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK