Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Signalen dat hij verliefd op je is

Ben jij stiekem verliefd op één van je kennissen of vrienden, maar durf je dat niet op te biechten omdat je bang bent dat het niet wederzijds is? Deze signalen helpen jou om te achterhalen of hij ook een oogje heeft op jou. Eyes wide open, my dear!

Geeft hij je een knuffel als je toekomt en nog één als je weer weggaat? Dan houdt hij duidelijk van fysiek contact met jou.
Foto: Pinterest

Let’s cuddle!

Geeft hij je een knuffel als je toekomt en nog één als je weer weggaat? Dan houdt hij duidelijk van fysiek contact met jou. Geeft hij je op de koop toe lange, intense en stevige knuffels alsof het de laatste keer is dat hij je ooit gaat zien? Darling, he’s totally into you!

Crush? Welke crush?

Pols eens subtiel naar zijn liefdesleven. Als hij die vraag meteen wegwimpelt en ook nooit – jamais – over een crush praat, dan heb je kans dat hij jou wel ziet zitten. Als hij een oogje heeft op jou en jij polst naar zijn liefdesleven, voelt hij zich ongemakkelijk. Daarom begint hij snel over een ander onderwerp te praten of kaatst hij de bal subtiel terug. We see you, baby!

Als hij een oogje heeft op jou en jij polst naar zijn liefdesleven, voelt hij zich ongemakkelijk.
Foto: Inspiring Pictures
Hij laat geen enkele sms van jou passeren zonder het van een snel, gevat en humoristisch antwoord te voorzien.
Foto: Pinterest

Text me, baby!

Nog een teken aan de wand dat hij voor je valt: als hij altijd instant jouw sms'en beantwoordt. Hij laat geen enkele sms van jou passeren zonder het van een snel, gevat en humoristisch antwoord te voorzien. Vrienden vergeten al eens een bericht terug te sturen, een crush niet!

It was fun, right?

Als hij na élk avondje met jou benadrukt hoe leuk of gezellig hij het vond, dan maak je kans om ooit nog zijn droomvrouw te worden. Hij wil eigenlijk van de daken schreeuwen hoe geweldig hij je vindt, maar is daar net te verlegen voor en zegt daarom in de plaats dat hij het een geweldige avond vond. Sounds logical, toch?

Als hij na élk avondje met jou benadrukt hoe leuk of gezellig hij het vond, dan maak je kans om ooit nog zijn droomvrouw te worden.
Foto: Funny And
Hij ziet elk detail, weet wat je drinkt en vraagt naar jouw werk en hobby’s.

He sees you

Hij ziet elk detail, weet wat je drinkt en vraagt naar jouw werk en hobby’s. Hij onthoudt alles wat je zegt en koppelt daar in het volgende gesprek moeiteloos op terug met een vleiende opmerking. Hij ziet jouw glimlach nog voor zich wanneer jullie al twee uur geleden afscheid van elkaar genomen hebben…

And?

Scoort hij op bovenstaande signalen vier of vijf keer, dan hebben wij maar één advies. Seriously, just kiss him!

Scoort hij op bovenstaande signalen vier of vijf keer, dan hebben wij maar één advies. Seriously, just kiss him!
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK