Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

5x een top verjaardagsfeestje voor kids!

Als kind kijk je er bijna een volledig jaar naar uit: je verjaardag! En wat hoort er bij een verjaardag? Een verjaardagsfeestje natuurlijk! Zo’n feestje organiseren, vraagt van de ouders heel wat werk en energie. Wij geven je graag wat tips om je zoon, dochter, mete-/ petekind te verrassen een top verjaardagsfeestje met maximale funfactor voor een minimale inspanning!

 
Wij geven je graag wat tips om je zoon, dochter, mete-/ petekind te verrassen een top verjaardagsfeestje met maximale funfactor voor een minimale inspanning!

Split happens

Heb je thuis niet zoveel plek? Waarom niet op uitstap gaan? Een activiteit dat de kinderen zeker gaan smaken, is bowlen! Je kan zelfs vragen om een speciale kinderbaan waarbij in de goot gooien niet mogelijk is. Ook kan je er hapjes en drankjes voorzien. Kortom: een gezellige namiddag verzekerd! PS Vergeet de lekkere verjaardagstaart niet! ;-)

 
Vergeet de lekkere verjaardagstaart niet! ;-)

Explore the great outdoors

Als het mooi weer is op de dag van het verjaardagsfeestje, is een scavenger hunt of speurtocht een tof alternatief! Trek naar buiten en laat je creativiteit de vrije loop om een heus verjaardagsavontuur te ontwikkelen. Voorzie vragen en opdrachten, verstop deze, laat ze zelf iets knutselen, of speel een tof outdoor spel. Zo kan je de Weerwolven van Wakkerdam ook zonder kaarten spelen; een echte aanrader!

 
Trek naar buiten en laat je creativiteit de vrije loop om een heus verjaardagsavontuur te ontwikkelen.

Surf’s up!

Voor de echte waterratten mag een uitstapje naar het subtropisch zwemparadijs niet ontbreken! Wist je dat ze daar de geweldigste verjaardagsfeestjes organiseren? Ravotten in ’s werelds eerste bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en een bloedstollende infinity jump, je laten meevoeren door een echte wildwaterrivier, een duik nemen in het coole buitenzwembad, of de golven trotseren als een echte kapitein in het golfslagbad: de mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien kan je al deze waterpret perfect combineren met een kindvriendelijk menu om duimen en vingers bij af te likken: heerlijke pannenkoeken, frietjes, hamburgers of lekkere pasta,… na al dat speelplezier zal het hen ongetwijfeld smaken. PS Sommige zwemparadijzen hebben zelfs een mascotte die kan langskomen voor een meet & greet. Aloha zwemparty!

 
Wist je dat ze daar de geweldigste verjaardagsfeestjes organiseren?
Foto: S&R De Waterperels

Omhoog en omlaag

Toch liever thuis? Geen enkel probleem. Huur een springkasteel of wat opblaasbare bubbelballen en de kinderen kunnen de hele namiddag stuiteren. Uren speelplezier verzekerd en jij hebt niet al te veel voorbereidingswerk. Zo kan je meer tijd steken in het voorzien van lekkere hapjes; je kan er zelfs een thema voor uitkiezen!

 
Zo kan je meer tijd steken in het voorzien van lekkere hapjes; je kan er zelfs een thema voor uitkiezen!

Naar de speeltuin!

Een tripje naar de speeltuin is ook mogelijk als alternatief. Hier moet je alleen een verjaardagstaart of –verrassing voorzien. Lang leve de speeltuigen! En het beste van alles? Een combinatie van twee van de vijf natuurlijk! Wat dacht je van eerst een uitstap naar het subtropisch zwemparadijs en erna nog snel langs de speeltuin?

 
Hier moet je alleen een verjaardagstaart of –verrassing voorzien.
Heb jij zin in een topverjaardagsfeestje voor je favoriete kid, maar wil je er toch niet al te veel tijd aan spenderen? Wij bieden de oplossing! Boek jouw verjaardagsfeestje in het subtropisch zwemparadijs S&R De Waterperels in Lier. De kids kunnen zich amuseren in het zwembad, terwijl jij geniet van een lekker drankje en de glimlach op het gezicht van je bengels! Ook voor heerlijke snacks en drankjes op het feestjesterras wordt gezorgd: wedden dat het gezelschap vol geweldige herinneringen zal terugkijken op een dag om nooit te vergeten?

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Kazernedreef 100
2500 Lier
T. 03/293 58 90

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

1

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK