verveling ik verveel mij

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Vaarwel verveling met de ‘kverveelmij pot

Tijdens het weekend of in de zomervakantie is de verveling al snel dagelijkse kost en dat maakt jouw allerkleinste graag duidelijk. Ben je het ook beu om het zinnetje “Ik verveel mij!” steeds weer opnieuw te horen? Dan is Tweez.be jouw redder in nood! Met de ‘kverveelmij pot krijgt jouw rakker zelf de kans niet om te zeuren.

A jar of fun

Wanneer kids zich vervelen, is het probleem vooral een gebrek aan inspiratie. Toch merken we vaak dat als je zelf enkele bezigheden voorstelt, deze hen niet kunnen warm maken. De oplossing? Een systeem van opdrachtjes waarbij kinderen het gevoel krijgen dat ze zelf bepalen wat ze gaan doen. En niet mama of papa! Die verschillende opdrachtjes verzamel je in een glazen pot en geef je een vaste plek in huis.

Met de ‘kverveelmij pot krijgt jouw rakker zelf de kans niet om te zeuren.
Ben je het ook beu om het zinnetje “Ik verveel mij!” steeds weer opnieuw te horen?

How to

Omdat ook jij wel eens een helpende hand kunt gebruiken in het huishouden, maak je een mix van leuke, creatieve taakjes en kleine klusjes. Denk maar aan een fort bouwen of een toneelstukje bedenken tot de bloemen begieten, de tafel dekken of de was helpen sorteren. Al deze taakjes schrijf je op kleine stukjes papier waarmee je vervolgens de ‘kverveelmij pot vult. Voel je er dus nog eens een dramatisch verveelmoment aankomen? Haal de ‘kverveelmij pot er dan snel bij en laat je zoon of dochter er simpelweg een briefje uit trekken!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK