Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

10x de meest creatieve trappen

Als je een huis aan het bouwen bent dat enkele verdiepen heeft, zal je waarschijnlijk een trap nodig hebben. Maar waaraan denk jij bij het woord trap? Laat me raden… Er komt nu waarschijnlijk een beeld in je hoofd van de basistrap. Zo eentje die kinderen tekenen als hen gevraagd wordt hoe een trap eruit ziet. Wat als je verder kunt gaan? Om je creativiteit wat aan te wakkeren, tonen wij je graag 10 creatieve trappen die je perfect in je huis kunt integreren.

 

 

Links – Rechts – Links – Rechts

Je zou haast denken dat je bij de brandweer bent bij het zien van deze trap. Maar niets is minder waar! Toegegeven is deze trap misschien niet zo handig voor wanneer je kleine kinderen hebt, maar geef toe: hij ziet er ongelofelijk strak en modern uit. Eentje om in je achterhoofd te houden dus! ;-)

 
Je zou haast denken dat je bij de brandweer bent bij het zien van deze trap.

Books are life

Zijn boeken altijd heel belangrijk geweest voor je? Check. Wat is er dan beter dan deze trap?! Kies gewoon ongeveer 15 van je favoriete boeken en voilà, jouw traptreden zijn gekozen. Nu alleen nog je boekenlijstje kunnen beperken of je hebt een probleem! ;-)

 
Kies gewoon ongeveer 15 van je favoriete boeken en voilà, jouw traptreden zijn gekozen.

Woozy Woozy

Neen, deze trap staat niet scheef. Door de lijnen van de treden als verlengde door te trekken, creëer je wel deze illusie. Goed om je vrienden beet te nemen! Muahaha.

 
Door de lijnen van de treden als verlengde door te trekken, creëer je wel deze illusie.

Fun fun fun

Kinderen op komst of al aanwezig? Gun hen ook een pleziertje en laat hen op de trap tekenen. Hoe? Gewoon de treden afwerken met krijtpapier, hen wat krijtjes geven, en ze kunnen aan de slag! En het beste? Je kan elke maand, elke week, of zelfs elke dag je trap een andere afwerking geven! :-)

 
Gun hen ook een pleziertje en laat hen op de trap tekenen.

Wood is always good

Zijn de vorige trappen iets te speciaal voor je? Dan kan je jouw favoriete afbeelding laten schilderen op je houten trap. Want geef toe, het oude beeld van een trap is vanaf nu volledig uit je geheugen verdwenen. Normaal is abnormaal!

 
Dan kan je jouw favoriete afbeelding laten schilderen op je houten trap.

Up we go

Deze trap lijkt haast te vliegen! Oh-zo-mooi!

 
Deze trap lijkt haast te vliegen!

Home is where my dog is

Harry Potter woonde ook in de kast onder de trap hé… Nu je kinderen moet je er geen kamer geven, maar je hond kan er wel perfect wonen! Zo heeft hij een ingebouwde bench en zijn eigen plekje als hij wat rust wilt. Bovendien neemt het geen extra plek in! Wat kan je nog meer willen?

 
Zo heeft hij een ingebouwde bench en zijn eigen plekje als hij wat rust wilt.
Wil jij zelf een schilderij maken op je trap? Een trap installeren waar je kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven met krijtjes? Of een magnifieke houten trap (laten) installeren? Check. Want daarvoor ben je bij Houthandel Thiels in Herselt op de juiste plek! See you there!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Zoek jij nog een houthandel die uit het juiste hout gesneden is voor jouw project? Bezoek dan zeker onze toonzaal in Herselt om kennis te maken met ons assortiment. Voor kwalitatief hout aan de scherpste prijzen moet je bij Houthandel Thiels zijn!

Blauberg 20
2230 Herselt
T. 014/54 41 18

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK