sportondergoed sportondergoed vrouwen sportbeha goede sportbeha

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Sportondergoed voor vrouwen

Je bent een vrouw en je beweegt graag. Besteed dan zeker voldoende aandacht aan het ondergoed dat je draagt, want dat bepaalt samen met de rest van je sportkledij je prestaties! Sportondergoed is immers speciaal ontworpen om je huid goed te laten ademen als je aan het zweten bent wanneer je een toer gaat lopen of fietsen. Waarop moet je dan zoal letten? Dat leggen we hier kort eventjes uit!

Vind de ideale sportbeha

Wanneer je een fervente loper, basketbalster of volleybalster bent, dan heb je sowieso altijd nood aan een goede sportbeha als vrouw. Je lichaam moet immers veel schokken verwerken en om die goed op te vangen, heb je niet enkel een paar stevige sportschoenen nodig, maar ook een sportbeha op maat. Hoe kies je dan de juiste sportbeha uit? Wel, er zijn drie dingen waar je op moet letten: de cupmaat, de bandjes en de onderste stretchband. Je cupmaat ken je normaalgezien al, dus dan neem je gewoon dezelfde voor je sportbeha. Wat betreft de onderste stretchband, die mag niet te hard spannen, maar mag ook niet te los zijn. Check dat door er twee vingers onder te steken. Als de band maar één à twee centimeters meegeeft, dan zit de sportbeha goed. Op dezelfde manier test je ook de bandjes van je beha. Pas die eventueel aan zodat de stretchband overal op dezelfde hoogte hangt, anders ga je bepaalde spieren meer belasten en dat is zeker niet de bedoeling! Spring in de paskamer ook eens even op en neer zodat je al wat meer een beeld hebt van de steun die de beha geeft. Heb je jouw sportbeha gevonden? Dan wensen we je veel plezier wanneer je hem gaat uittesten! ;-)

 

Ademende sportonderbroeken

Een goede sportbeha kopen is eigenlijk al de belangrijkste stap in het samenstellen van je sportoutfit (naast de juiste sportschoen vinden). Onder de term sportondergoed vallen echter ook de sportonderbroekjes. Naadloos, extra comfort, spierondersteuning… Een sportonderbroek vervult verschillende functies! Afhankelijk van je sport is de ene onderbroek al beter voor je dan de andere omdat je op een andere manier beweegt wanneer je loopt, fietst, squasht of roeit. Naar één ding moet je echter altijd kijken: is de sportonderbroek gemaakt van een ademende stof? De rest voel je aan wanneer je het broekje past.

Sportondergoed is speciaal ontworpen om je huid goed te laten ademen als je aan het zweten bent wanneer je een toer gaat lopen of fietsen.
Een kleine investering in goed sportondergoed verdien je dus gegarandeerd terug!

Zorgeloos sporten met zalig zittend sportondergoed

Met een sportbeha die perfect aansluit op je vrouwelijke vormen en een sportonderbroek die als gegoten zit, heb je (samen met goede sportschoenen) de basis gevonden van je sportkledij. Het materiaal en het ontwerp van sportondergoed zal er namelijk voor zorgen dat je lichaam te allen tijde de steun en het comfort krijgt dat het verdient. Een kleine investering in goed sportondergoed verdien je dus gegarandeerd terug!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK