massage hotstonemassage dieptemassage Thaise massage

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Welke massage kies jij?

In dit overzichtje kom je meer te weten over de meest aangeboden en geboekte massages in een wellness center of massagesalon. Wat doet een hotstonemassage met je lichaam, wat is een dieptemassage, waarom zou je voor een Thaise massage kiezen? Je ontdekt het hier!

Blokkages en spierspanning worden weggemasseerd door wat extra druk uit te oefenen op verschillende lichaamsdelen.

Dieptemassage

Blokkages en spierspanning worden weggemasseerd door wat extra druk uit te oefenen op verschillende lichaamsdelen. Denk aan nekpijn, rugpijn, spanning op je schouders, kniepijn, hoofdpijn, … Deze ‘klachten’ verminderen dankzij een dieptemassage.

Aroma- of ontspanningsmassage

Kies zelf uit verschillende etherische oliën om helemaal zen te worden in een geur die je lekker ruiken vindt. Zachte kneedbewegingen zullen ervoor zorgen dat de spanning van je lichaam rolt. Dankzij een aromamassage zal je niet enkel fysiek ontspannen, maar ook mentaal!

 

Lymfemassage

Lymfeklieren in je lichaam zorgen er onder andere voor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Met een zachte lymfemassage ga je dat proces stimuleren en het lymfestelsel activeren. Wil je dus sneller van je afvalstoffen afraken? Boek dan een lymfemassage.

Hotstonemassage

Warme stenen op je lichaam: daar draait het om bij een hotstonemassage (zoals de naam al doet vermoeden). De warmte van de basaltstenen (die tot zo’n 45°C worden opgewarmd) voelt aangenaam en ontspannend aan en vormt een pure weldaad voor je lichaam. Door met de stenen over het lichaam te ‘strijken’ dringt de warmte bovendien goed in het lichaam. Een hotstonemassage verzacht daardoor ook spierpijn en rugklachten. Nog niet geprobeerd? Dan raden we deze zeker aan als volgende massage.

De warmte van de basaltstenen (die tot zo’n 45°C worden opgewarmd) voelt aangenaam en ontspannend aan en vormt een pure weldaad voor je lichaam.

Thaise massage

Tijdens een Thaise massage word je niet enkel gemasseerd, maar verlicht de masseur ook drukpunten in je lichaam, gaat die je stretchen en kan het zelfs voorkomen dat men je rug kraakt. Deze massage is meer weggelegd voor zij die wel tegen een stootje kunnen. En achteraf? Dan voelt het zalig.

Bij een bindweefselmassage worden die verklevingen weer los gemasseerd.

Sportmassage

Spieren worden tijdens een sportmassage intensief gemasseerd om de stofwisseling positief te beïnvloeden en spierherstel te bevorderen. Verkrampte spieren ontspannen weer en worden weer soepel. Sport je regelmatig, dan ben je gebaat bij een sportmassage zo nu en dan.

 

Zweedse massage

De meeste bekende massagevorm is natuurlijk de Zweedse massage. Via langzame, glijdende bewegingen en richting het hart wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd. Een Zweedse massage voelt om die reden ook zo aangenaam aan.

Bindweefselmassage

De weefsels net onder je huid kunnen verkleefd raken met je huid. Bij een bindweefselmassage worden die verklevingen weer los gemasseerd. De vernieuwing van cellen wordt hierbij gestimuleerd, littekenweefsel vermindert, de huid verjongt en wordt steviger… Het is een intensieve massage die vele voordelen biedt.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK