Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Vijf signalen dat hij je leuk vindt

Vind jij een jongen leuk maar twijfel je of dat gevoel wederzijds is? Dan hebben wij goed nieuws voor je: er zijn namelijk tekenen waaruit je kan afleiden dat hij wat voor je voelt of niet. Volgens experts geven wij onbewust aan of we geïnteresseerd zijn in de ander door onbewust bepaalde ‘signalen’ uit te sturen. Wij sommen de vijf voornaamste voor je op volgens dating goeroe James Preece en Alexander Ziff, de oprichter van de datingapp Ciao.

Join my bubble!

We hebben allemaal onze ‘persoonlijke ruimte’ die we innemen in contact met anderen. Als hij jouw personal space doorbreekt door zijn hand op je arm te leggen, zijn stoel wat dichterbij te schuiven of naar je toe te buigen als je iets vertelt, dan zijn dit tekenen aan de wand dat hij meer voor je kan voelen dan enkel vriendschap.

We hebben allemaal onze ‘persoonlijke ruimte’ die we innemen in contact met anderen.
Zit de jongen recht tegenover je vaker dan gewoonlijk met zijn ogen te knipperen terwijl hij naar je luistert?

Knipperen

Zit de jongen recht tegenover je vaker dan gewoonlijk met zijn ogen te knipperen terwijl hij naar je luistert? Dan kan dat erop wijzen dat hij opgewonden is. Langdurig oogcontact in combinatie met opwinding zorgt er namelijk voor dat je ogen sneller uitdrogen, waardoor je vaker gaat knipperen. Let ook eens op de grootte van zijn pupillen wanneer je met hem praat. Als hij grotere pupillen heeft, dan is de kans reëel dat hij je wel ziet zitten. Andere klassieke signalen dat hij je leuk vindt: blozen, veel prutsen met de vingers, lippen aflikken of excuses zoeken om je aan te raken.

Opmerkzaam

Hoe vaak hoor je vrouwen wel niet klagen dat ze naar de kapper zijn geweest en dat hun echtgenoot het niet eens gemerkt heeft? Dat zal je niet voorhebben wanneer je afspreekt met je crush. Een jongen die namelijk stiekem verliefd op je is, is extra opmerkzaam. Wees er maar zeker van dat hij het gezien heeft wanneer je nieuwe schoenen draagt of naar de kapper bent geweest. Als jongens opmerkingen maken over je uiterlijk, dan kan dat veelbetekenend zijn. Hem ontgaat geen enkel detail!

Hoe vaak hoor je vrouwen wel niet klagen dat ze naar de kapper zijn geweest en dat hun echtgenoot het niet eens gemerkt heeft?
De spreuk ‘meisjes plagen, is liefde vragen’ is niet gelogen.

Plagen

De spreuk ‘meisjes plagen, is liefde vragen’ is niet gelogen. Wanneer hij je plagerig uitdaagt met zijn grapjes, is de kans reëel dat hij stiekem een oogje op je heeft. Mannen die je zien zitten, gaan trouwens ook veel over zichzelf praten: dat doen ze omdat ze willen dat jij hen ook leuk vindt. Ears wide open, darling!

Playing hard to get

Dit is een moeilijke koord om op te balanceren. Mannen die een oogje op je hebben, zullen klassiek namelijk nooit teveel interesse in je tonen om zo niet te laten opvallen dat ze gevoelens voor je hebben. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat het een afknapper is wanneer je te veel interesse toont. Voor de ander is het dan wel extra lastig om te achterhalen of hij nu geïnteresseerd in je is, of net niet. Love is a game!

Voor de ander is het dan wel extra lastig om te achterhalen of hij nu geïnteresseerd in je is, of net niet.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK