Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo pimp je je ramen in no time!

Ben je op zoek naar de geschikte raamdecoratie voor het interieur van je dromen maar heb je jouw perfect exemplaar nog niet gevonden? Wij tonen je enkele mogelijkheden om je ramen de uitstraling van jouw dromen te bezorgen. Want met stijlvolle raamdecoratie pimp jij jouw ramen in een mum van tijd! Laat je betoveren…

Een chique look met sluitgordijnen

Sluitgordijnen vormen nog steeds dé nummer één in stijlvolle raamdecoratie, en da’s geheel begrijpelijk. Ze bieden namelijk een grote esthetische meerwaarde aan je woonst en passen in elk interieur, van landelijk chic tot modern strak en origineel industrieel. Door de ruime diversiteit aan stoffen, kleuren en eventueel tekeningen creëer jij met sluitgordijnen een sfeervol surplus voor de uitstraling van je woonst, geheel op maat van jouw interieur.

Sluitgordijnen vormen nog steeds dé nummer één in stijlvolle raamdecoratie, en da’s geheel begrijpelijk.
Jaloezieën met houtlook uit kunststof zijn ideaal voor vochtige ruimtes en zijn qua look haast niet te onderscheiden van jaloezieën uit echt hout.

Jaloezieën voor stijlvolle klasse

Wil jij jouw woonruimte een sfeervolle look bezorgen? Dan moet je beslist jaloezieën in hout of houtlook overwegen. Deze zijn ware smaakmakers voor je interieur. Jaloezieën uit hout zijn prachtig in de slaapkamer of in de leefruimte, maar komen in principe overal mooi tot hun recht. Bovendien zorgen ze voor de juiste lichtinval in de ruimte. Jaloezieën met houtlook uit kunststof zijn ideaal voor vochtige ruimtes en zijn qua look haast niet te onderscheiden van jaloezieën uit echt hout.

Tijdloos design met rolgordijnen

Met een rolgordijn creëer je een tijdloze stijl in de ruimte. Door de ruime diversiteit aan stoffen en designs is het uiterst eenvoudig om het ideale rolgordijn op maat van jouw woondroom te realiseren, of je nu fan bent van een neutrale kleur of van een kleurrijke print. Rolgordijnen zijn er in verschillende diktes, maten van lichtdoorlatendheid en alle kleuren van de regenboog waardoor jij je ramen feilloos aankleedt afgestemd op het interieur.

Met een rolgordijn creëer je een tijdloze stijl in de ruimte.
Vouwgordijnen worden al decennia lang aanzien als dé raamdecoratie die je interieur een stijlvolle en luxueuze uitstraling bezorgt.

Vouwgordijnen voor instant luxe

Vouwgordijnen worden al decennia lang aanzien als dé raamdecoratie die je interieur een stijlvolle en luxueuze uitstraling bezorgt. Deze raamdecoratie wordt vaak toegepast in chique landelijke interieurs maar kan net zo goed in een moderne of industriële woonst geïntegreerd worden. Hecht jij belang aan design en luxe, en mag het op esthetisch vlak net ietsje meer zijn? Dan is een vouwgordijn dé ideale raamdecoratie voor jou!

Hebben wij jou geïnspireerd met deze diverse vormen van raamdecoratie? Of ben je er nog niet uit welke vorm en stijl nu het best past in jouw interieur? Schakel dan het advies in van professionals. Pand55 is expert in onder meer raamdecoratie en helpt jou graag bij de realisatie van jouw gedroomd interieurproject!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Pand55 is expert in onder meer raamdecoratie en helpt jou graag bij de realisatie van jouw gedroomd interieurproject!

Halensebaan 55
3290 Diest
T. 013 78 33 24

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

1

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK