marmereffect cadeau origineel cadeau

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

DIY: glazen met marmereffect

Een super origineel cadeau, maar ook leuk om thuis te hebben staan: deze glaasjes met marmereffect. Je kan het effect op een mok, glas, bokaal of kom aanbrengen, en ook variëren in kleur! Bovendien is geen enkel potje of kommetje hetzelfde… ‘Des pièces uniques’ met andere woorden, en dit is wat je ervoor nodigt hebt en hoe je het in slechts vijf minuten zelf realiseert.

 

Benodigdheden:

  • 1 of meerdere kommetjes, mokken, glazen, bokalen, …
  • 1 of meerdere potjes nagellak
  • Een paar tandenstokers
  • Een kom met lauw water
  • Een stukje keukenrol

Zo creëer je het marmereffect

Je legt al de benodigdheden klaar zodat je snel en efficiënt kan werken. In de kom met water laat je wat nagellak in druppelen of lopen, waarna je met een tandenstoker er wat in kan roeren om de nagellak goed te verspreiden. Dan dompel je onmiddellijk daarna het glas of de tas tot de gewenste hoogte in het water. Je neemt die er meteen terug uit en laat het drogen op de keukenrol.

 

Tips

  • Wacht niet te lang met je tas of kommetje in het water met de nagellak te dompelen. De nagellak droogt namelijk snel op, dus snel handelen is de boodschap! Daarom leg je dus ook best al je materiaal meteen naast elkaar klaar.
  • Wil je graag meerdere kleuren op 1 potje? Meng dan zoveel kleuren als je wilt in het water! Je kan hier prachtige effecten mee creëren.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK