Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo pimp je je werkplek

Ziet jouw werkplek er nog steeds uit zoals op deze foto? Dan heb je dringend nood aan verandering! Of je nu thuis werkt of op kantoor, er zijn genoeg manieren om je bureauruimte op te frissen. Werken in een creatieve omgeving werkt namelijk stimulerend voor je prestaties… en het ziet er ook supercool uit natuurlijk ;-) Een leuke werkplek? Dat begint bij gepimpte muren!

 
Ziet jouw werkplek er nog steeds uit zoals op deze foto?

De wereld ligt aan je voeten

Heb je een passie voor iets specifiek zoals reizen of de natuur? Laat één van je muren dan gewoon volledig bedrukken met een levensechte print of een wereldkaart. Het brengt extra kleur én meer dimensie in je werkplek.

 
Heb je een passie voor iets specifiek zoals reizen of de natuur? Laat één van je muren dan gewoon volledig bedrukken met een levensechte print of een wereldkaart.
Foto: Printed Walls

Creatieve muur

Beoefen je een creatief beroep? Misschien is het wel leuk om je werkruimte in het thema van je job te hullen. Heb je nood aan wat afwisseling of een plaats om je creatieve ei kwijt te kunnen? Dan is een muur met krijtbordfolie ideaal. Je kan erop zetten en eraf halen wat je maar wilt!

 
Misschien is het wel leuk om je werkruimte in het thema van je job te hullen.

Looks like fun

Een muur mag ook gewoon leuk zijn! Zoek een toffe afbeelding of ontwerp zelf een design dat bij je bureau past. Want geef toe, een muurprint is toch véél aangenamer om naar te kijken dan een saaie witte muur ;-)

 
Een muur mag ook gewoon leuk zijn! Zoek een toffe afbeelding of ontwerp zelf een design dat bij je bureau past.
Foto: Printed Walls

3D is meer dan oké!

Word je niet zo gecharmeerd door een drukke print in je werkplek? Misschien is een 3D-muur dan wel iets voor jou! Het ziet er nog altijd speciaal uit omdat er reliëf in zit, zonder dat er veel kleuren of tekeningen gebruikt worden. Ideaal voor mensen die houden van een clean look!

 
Misschien is een 3D-muur dan wel iets voor jou!

Stickertje, stickertje aan de wand

Bestaat je bureau vooral uit glas in plaats van muren? Ook dat kan gepimpt worden! Met gepersonaliseerde raamstickers of zelfs zandstraalfolie zorg je ervoor dat elk kantoor er leuk uit ziet. Een leuk extraatje: er zal niemand meer tegen het raam lopen ;-) Wil je liever geen pottenkijkers? Ga dan voor een one-way-vision-folie.

 
Met gepersonaliseerde raamstickers of zelfs zandstraalfolie zorg je ervoor dat elk kantoor er leuk uit ziet.
Foto: Printed Walls

Brainstormwall

Voor de people die vaak brainstormen is er natuurlijk ook een geweldige uitvinding: het whiteboard! Integreer deze in een volledige muur en je bent meteen vertrokken. Op deze manier hoeft een whiteboard er helemaal niet saai en schools uit te zien, maar wordt het zelfs een leuk onderdeel van het interieur.

 
Voor de people die vaak brainstormen is er natuurlijk ook een geweldige uitvinding: het whiteboard!
Foto: Printed Walls

Take it easy

Hou je je werkplek liever sober? Misschien is het dan wel leuk om je ontspanningsruimte om te toveren tot een knallende plek. Want wie goed pauzeert, heeft achteraf beter gepresteerd!

 
Hou je je werkplek liever sober? Misschien is het dan wel leuk om je ontspanningsruimte om te toveren tot een knallende plek.
Foto: Printed Walls
Ben je geïnspireerd geraakt door deze superleuke muurideetjes? Ga dan snel zelf aan de slag met je ideeën en pimp your walls! Bij Printed Walls in Mol kan je terecht voor echt àlle soorten muurprints. Of het nu gaat om muurstickers, raamstickers, folies of prints voor volledige muren: zij maken je interieur weer helemaal awesome. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht voor ontwerp en plaatsing. Waar wacht je nog op?!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Printed Walls maakt trendy muurprints en stickers voor reclame en decoratie. We kunnen uw ideeën realiseren op klein of groot formaat en bijna op elke ondergrond.

St. Theresiastraat 130
2400 Mol
T. 0486/74 47 91

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK