pastel interieur pasteltinten pastel servies

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Pastelaccenten in je interieur

Een strak wit interieur ziet er erg stijlvol uit, maar soms mis je toch wat kleur. Gelukkig hebben wij de inspiratie waar je nood aan had. Want je interieur in een nieuw jasje steken, dat doe je tegenwoordig met pasteltinten. Kussens, vaasjes, stoelen… Noem maar op! In zeemzoete kleurtjes, fleuren ze je woning in no time op! We geven je alvast enkele tips om pastel in je woning binnen te halen!

Voeg wat snoepkleurtjes toe aan je kamer

Suikerspinroos, sorbetgeel, babyblauw of lavendel. Zachte tinten geven je woning onmiddellijk een speels en vrolijk karakter. Hoe ga je nu aan de slag? Om een warm effect te creëren, is het een leuk idee om één muur een likje verf te geven. Dit uiteraard in pastel! Kies wel een subtiele tint om een overheersend effect te vermijden. Als je je creatief wilt uitleven, kan je ook zelf een geometrische figuur in pastel verven. Plak de muur simpelweg af met tape in een figuur naar keuze voor een hip en origineel resultaat. En we hebben nog een doe-het-zelf idee! Oude meubels zien er weer helemaal trendy uit in snoepkleurtjes. Verf bijvoorbeeld een vierde van je houten tafel- of stoelpoten in jouw favoriete pastelkleur. Succes verzekerd!

Je interieur in een nieuw jasje steken, dat doe je tegenwoordig met pasteltinten.
Pimp je interieur met pastel decoratie.

Muntgroene vaasjes of een roze servies

Onderneem je liever geen drastische veranderingen? Pimp je interieur dan met pastel decoratie. Want zowel bij een romantische stijl als op een erg populaire Scandinavische manier kan je deze zachte kleuren in je interieur integreren. Denk maar aan metalen mandjes in appelblauwzeegroen, dekens in een leuke print of kaarsenhouders in je lievelingspastelkleur. Je kan deze trend zelfs doorheen je hele woning doortrekken. 

In je keuken creëer je bijvoorbeeld al snel een heel andere sfeer met een pastel servies. De slaapkamer en woonkamer pak je op hun beurt aan met lila lakens of snoepkleurige kussens. Ben je toch niet overtuigd van die zeemzoete kleurtjes? Dan hebben we een leuk alternatief! Combineer pasteltinten met neon voor een edgy effect.

Pastel maakt perfect

Je moet je huis nog volledig inrichten, of je wilt je woning gewoonweg nieuw leven inblazen. Wel, dan is pastel vast en zeker een goed idee. De durvers onder ons verven een muur of oud meubilair in snoepjestinten. Ben je meer fan van een sober en strak interieur? Geef je woning dan dat tikkeltje extra met pastel accessoires. Wat denk je, maakt pastel jouw interieur perfect? Wij zijn alvast gek op deze trend!

We geven je alvast enkele tips om pastel in je woning binnen te halen!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK