Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Wat zegt je outfit over je personaliteit?

De kleur van je outfit zegt meer over je personaliteit dan je op het eerste idee zou denken. Kledij is dan ook een vorm van expressie en welke kleren je draagt, geeft een boodschap aan de buitenwereld. Vaak krijg je meer informatie over een individu door te kijken naar de kleuren die zij het meest dragen. Want zelfs al ben je niet bewust van de betekenis straal je toch iets uit. We geven je graag wat tips over wat de kleur van je outfit kan zeggen over je persoonlijkheid.

Zwart staat dan ook voor kracht en elegantie, maar ook voor autoriteit.

Black suits me the best

Vroeger werd zwart alleen gedragen wanneer een persoon aan het rouwen was. Gelukkig zijn de tijden veranderd en staat een zwarte outfit niet meer voor de dood. Vandaag de dag kan je zwart echt elke dag dragen. Heb jij ook een little black dress in je kleerkast? Juist ja, de meeste dames weten exact wat we bedoelen. Zwart staat dan ook voor kracht en elegantie, maar ook voor autoriteit. En hey, het ziet er gewoonweg schitterend uit.

BLUE-tiful

Gaat jouw voorkeur uit naar blauw? Dan straal je creativiteit, positiviteit, en trouw uit. Bovendien maak je duidelijk dat jij leeft volgens je eigen regels en je eigen waarheden. Aangezien mensen die vaak blauw dragen alles voor zichzelf beslissen, zijn ze bijna altijd slim, gevat, en onafhankelijk!

Gaat jouw voorkeur uit naar blauw? Dan straal je creativiteit, positiviteit, en trouw uit.
Daarnaast zijn mensen die graag bruin dragen mensen waarop je kan rekenen.

Brown will never let you down

En als je voor bruine tinten kiest, sta je voor stabiliteit. Want wat is de kleur van de aarde? Juist ja. Bruin wordt daarom vaak geassocieerd met pienterheid. Daarnaast zijn mensen die graag bruin dragen mensen waarop je kan rekenen. Waarom denk je dat UPS koos voor een bruin uniform? Check!

Fifty shades of grey

Wat we allemaal wel beseffen, is dat er verschillende tinten grijs bestaan. Hallo titel van een bekende boeken- en filmreeks. Als je resoluut voor grijs gaat, kan je ongeïnteresseerd, depressief, en zelfs apathisch overkomen. Het kan je trouwens ook het idee geven dat iemand erg onzeker is. Er is dus een reden dat de klassieke joggingbroek vaak grijs is…

Als je resoluut voor grijs gaat, kan je ongeïnteresseerd, depressief, en zelfs apathisch overkomen.
Foto: Just The Design
Als je graag in de spotlight staat, draag je waarschijnlijk het liefst rood. Het is dan ook de kleur van energie en zelfs het symbool van het leven.

Rood is de kleur van de liefde

Als je graag in de spotlight staat, draag je waarschijnlijk het liefst rood. Het is dan ook de kleur van energie en zelfs het symbool van het leven. Wist je dat een Indische bruid een rood trouwkleed draagt in plaats van een wit? Een rode outfit dragen kan je meer zelfzekerheid geven. Bovendien is rood de kleur van de liefde, passie, sensualiteit, maar ook van agressie. Pas dus op wanneer je het draagt! ;-)

Pink makes everything look pretty

Heel vaak wordt roze gezien als een vrouwelijk kleur. Maar een man die zich goed voelt met zowel zijn mannelijke als vrouwelijke kantjes kan er geweldig uitzien met een roze T-shirt of jas. Welke betekenis schuilt er achter roze? Het is bekend dat het agressie kan doen afnemen, en natuurlijk is er ook een link met liefde. Look on the pink side of life!

Welke betekenis schuilt er achter roze? Het is bekend dat het agressie kan doen afnemen, en natuurlijk is er ook een link met liefde.
Geen twijfel mogelijk: geel staat voor vrolijk en optimistisch. Het is de kleur die de creativiteit naar boven brengt!

Yellow stands for the sun

Geen twijfel mogelijk: geel staat voor vrolijk en optimistisch. Het is de kleur die de creativiteit naar boven brengt! Toch kan het een beetje too much worden als je echt voor een flashy yellow outfit gaat. Je wil er toch niet uitzien als Pino, ofwel? ;-) Maar enkele tinten geel of een prachtig geel jurkje motiveren je intelligentie en inspiratie. Perfect om te dragen wanneer je een examen gaat afleggen of een belangrijk project voor het werk moet afwerken dus!

Witter dan wit

Wit staat voor reinigen en voor een nieuw begin. Als je een witte rok of een wit T-shirt aandoet ’s morgens voelt het net alsof je de dag begint met een schone lei. Daarnaast zie je er echt fris uit. En jawel, deze kleur staat voor evenwicht, harmonie, maagdelijkheid, maar ook moed! Je kan dus niet fout gaan met een witte look.

Als je een witte rok of een wit T-shirt aandoet ’s morgens voelt het net alsof je de dag begint met een schone lei.
De kleur van je outfit zegt dus echt meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Nu je het weet, heb je een geheime manier om ervoor te zorgen dat elke dag een succes wordt. Heb je nog steeds twijfels over welke kleuren nu net bij jou passen? Ga dan langs bij An & Oog in Vlezenbeek. An gaat aan de slag met een kleurenanalyse waarna jij perfect weet welke kleuren een boost zijn voor je uitstraling!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Gemeenteplein 3
1602 Vlezenbeek
T. 02/569 59 50

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK