tuinmeubelen hangmat schommel zetel

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Outdoor relaxen!

Met de zomer en dus verschillende zonnige dagen in het vooruitzicht wil jij je natuurlijk voorbereiden om hier ten volle van te genieten. Haal je tuinmeubelen al maar van de zolder ;-) Ben je die plastieken of houten bank helemaal beu? Wij ook! Gelukkig heb je verschillende andere opties om in je tuin te relaxen.

Wat dacht je van een hangmat? Alleen of gezellig met twee, het kan allebei.
Foto: Tumblr

Keep calm and hammock on

Wat dacht je van een hangmat? Alleen of gezellig met twee, het kan allebei. Neem er een glaasje wijn bij, of een lekkere cocktail, en leg je neer in jouw nieuwe favoriete spot! PS Je kan er goed in slapen, een boekje lezen, of gewoon liggen wegdromen van je volgende vakantie.

EGGcellent

Iets kleiner dan een hangmat, maar zeker de moeite waard om te vermelden: een ei-zetel! Ook hier zal je al je zorgen vergeten. Het is een zetel, in de vorm van een ei: EGGCELLENT ! Het enige nadeel? Je partner kan er wel niet bij in. Of ja, als je op zijn/haar schoot gaat zitten natuurlijk wel. It’s up to you!

Iets kleiner dan een hangmat, maar zeker de moeite waard om te vermelden: een ei-zetel! Ook hier zal je al je zorgen vergeten.
Foto: Homes to Love
Toch bang om veroordeeld te worden? Gelukkig heb je de volwassen versie van de swing waar je urenlang in kan vertoeven.
Foto: Roomed

Schommel away

En daar is de schommel! Als kind was dit gegarandeerd één van je favoriete dingen in de speeltuin. En ook als volwassene hoef je geen schaamrode wangetjes te krijgen wanneer je zegt dat je graag op de schommel zit. Toch bang om veroordeeld te worden? Gelukkig heb je de volwassen versie van de swing waar je urenlang in kan vertoeven.

Beautiful Bean Bag

Om een mooi kleurtje te krijgen, bestaat er niets beter dan een dagje in de zon. Vergeet je wel niet in te smeren hé! Geraak jij ook nooit gelegen en plak je steeds aan de zetel vast? No more! Haal de bean bag maar boven, it’s relaxin’ time!

Geraak jij ook nooit gelegen en plak je steeds aan de zetel vast? No more! Haal de bean bag maar boven.
Foto: Design Milk
Maar wist je dat er ook opblaasbare meubelen bestaan?
Foto: Mashable

Opgeblazen gevoel

Als je een zwembad hebt, lig je er waarschijnlijk graag op één of andere luchtmatras. Maar wist je dat er ook opblaasbare meubelen bestaan? Deze kunnen perfect gebruikt worden IN het zwembad, maar ook gewoon ernaast. Misschien leuk om mee te nemen op een date in het park? ;-)

Relax, take it easy

En oké, toegegeven zijn de bekendste tuinzetels ook fantastisch! Maar je kan er eentje op maat laten maken, dat wist je waarschijnlijk nog niet. Bij J&A in Lier kan je terecht voor zo’n relaxzetel. Extra voordeel? Het is eigenlijk een zetel voor binnen, maar je kan hem gemakkelijk buiten zetten. Zo heb jij het beste van twee werelden. Ze komen bij je langs, luisteren naar al je wensen, en maken JOUW perfecte zetel. Binnenkort kom jij je fauteuil niet meer uit!

En oké, toegegeven zijn de bekendste tuinzetels ook fantastisch! Maar je kan er eentje op maat laten maken, dat wist je waarschijnlijk nog niet.
Foto: The Independent

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Mallekotstraat 45 A/B
2500 Lier
T. 03/480 98 01

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK