fashion trends fashion nieuwste fashion trends buffalo's

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Onverwachte comeback van trends

De nieuwste fashion trends zijn vaak verrassend, maar soms laten ze toch je voorhoofd fronsen. Terwijl je de broeken met brede pijpen, korte topjes of Buffalos al lang uit je geheugen had geband, zie je ze plots weer op de catwalk verschijnen. We zetten alvast enkele mode tendensen uit de jaren negentig voor je op een rijtje!

Buffalo’s are back

Je bent niet de enige die nu al enkele jaren een schaamtegevoel met zich meedraagt over het dragen van Buffalo’s. Toch is het populairste schoeisel uit de nineties terug van weggeweest. De plateauschoenen die nooit ontbraken in een outfit van de Spice Girls, worden nu trots gedragen door de extravagante Lady Gaga of door de zangeres Rita Ora. Deze trend is echter niet enkel weggelegd voor popsterren. Dankzij de grotere web shops kan jij er ook opnieuw mee pronken. Of toch maar niet?

Je bent niet de enige die nu al enkele jaren een schaamtegevoel met zich meedraagt over het dragen van Buffalo’s.
Volgens de moderegels is het weer helemaal oké om je volledig in denim te kleden.

Jeans in overvloed

De jeans hypes uit de jaren negentig hebben opnieuw hun intrede gedaan in de modewereld. En hoe! Elk kledingstuk dat je je maar kan voorstellen, bestaat plots weer in een jeansversie. Denk maar aan jeanshemden, geknoopte jeansrokjes, salopettes, jeansjassen en zelfs jurken in denim. Hoge tailles of brede pijpen kenmerken op hun beurt de typische jaren negentig jeansbroek. Het gaat zelfs nog een stapje verder. Volgens de moderegels is het weer helemaal oké om je volledig in denim te kleden.

Buikje bloot

Een hype waar velen onder ons voor vreesden dat die zijn comeback zou maken, is toch wel de blote buik. De dames uit de serie Friends toonden hun buikje in de jaren negentig maar al te graag in korte topjes en hoog getailleerde broeken. Het is echter wel gedurfd en niet vanzelfsprekend om er stijlvol uit te zien met een ontblote buik. Laten we eerlijk zijn, het oogt al snel goedkoop en we hebben er niet allemaal het perfecte figuur voor.

 

We kunnen er niet onderuit, modetrends keren vroeg of laat terug. Of dat voor de kledingstijl uit de jaren negentig een gevoel van nostalgie opwekt of eerder een traumatische ervaring is, laten we toch maar in het midden!

Een hype waar velen onder ons voor vreesden dat die zijn comeback zou maken, is toch wel de blote buik.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK