body butter natuurlijke body butter verzorgde huid

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Natuurlijke body butter

Een zacht velletje, heerlijk toch. En dat voelt nog heerlijker aan met een body butter die alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat! Misschien begrijp jij ook vaak maar de helft van wat er op het etiketje van een product staat, of zie je dat er heel wat additieven in zitten… Maar in deze body butter zitten slechts drie ingrediënten, die de natuur ons zo schenkt.

Natuurlijke ingrediënten

  • 1,5 tas kokosnootolie
  • 3 el honing
  • 2 el citroenschil

 

Zelf maken, bewaren en gebruiken!

Meng de ingrediënten door elkaar tot je een mooie, gladde massa krijgt. Je body butter is nu al klaar voor gebruik – dat gaat snel!

Een zacht velletje, heerlijk toch. En dat voelt nog heerlijker aan met een body butter die alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat!
Het leuke aan deze natuurlijke body butter is dat honing en kokosnootolie je huid extra verwennen dankzij hun vele gezondheidsvoordelen.

Bewaar de body butter in een mooi (glazen) potje dat je kan afsluiten. Op een koele, droge plaats kan je de body butter zo enkele dagen tot een week bewaren. De bewaartijd is kort, aangezien er geen bewaarmiddelen zijn toegevoegd. Door de citroenschil eventueel te vervangen door een aromatische olie, kan je de body butter echter wat langer bewaren.

 

De body butter kan je gewoon op je lichaam smeren, maar je kan er ook een beetje van in je bad doen en zo genieten van een heerlijk aroma en een voedend effect op je huid. Zelfs om je benen te ontharen kan je deze body butter gebruiken!

 

Een zachte én verzorgde huid

Het leuke aan deze natuurlijke body butter is dat honing en kokosnootolie je huid extra verwennen dankzij hun vele gezondheidsvoordelen. Zo heeft honing een antibacteriële werking en biedt kokosnootolie een diepe hydratatie van je huid. Je smeert dus de kracht van pure natuur op je lichaam!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK