Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dé oplossing tegen muffe truien

Helaas! De zomer is voorbij, en het wordt alweer kouder. Tijd dus om je warme (en vooral comfortabele) truien uit de kast te halen. Ken je het wanneer deze sweaters muf ruiken omdat ze helemaal vanachter of zelfs vanonder in de kast waren weggestoken? Wij ook. Daarom hebben wij een manier gevonden om binnen de kortste keren van deze geur af te geraken!

Vieze geurtjes uit je kleren? Check!

Neen, je moet helemaal niet zoveel bij elkaar zoeken: gewoon een spraybusje en wat wodka. Ja, echt waar! Geef niet onnodig veel geld uit aan een dure fles, want de goedkoopste versie doet ook de trick. Vul de spray met de wodka en spuit dit op je kledij. Hou wel ongeveer 15 centimeter afstand. En dat is de oplossing? Yup! Door de alcohol worden alle bacteriën die zorgen voor vieze geurtjes gedood. En wodka heeft geen geur op zich dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je zal ruiken als een drankorgel. Pas wel op voor kledij uit zijde en leder, deze breng je best naar de stomerij.

Vieze geurtjes uit je kleren? Check!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK