Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Mousse van Paschka Speculoos

Wist jij al dat er een heerlijke variant bestaat op chocolademousse voor wie geen chocolade lust? Met Paschka Speculoos tover jij een heerlijke mousse van speculoos op tafel! Het beste nieuws? Voor dit origineel nagerecht hoef je helemaal geen kookwonder te zijn. Een lekker nagerecht in een handomdraai? Daar zorgt Paschka graag voor!

Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

Benodigdheden


Om van deze smeuïge mousse te kunnen genieten met vier personen, heb je het volgende nodig:

 

  • 180 gram mascarpone
  • 120 gram zure room
  • 300 gram Paschka Speculoos op kamertemperatuur
  • crumble van speculoos ter garnering
Wist jij al dat er een heerlijke variant bestaat op chocolademousse voor wie geen chocolade lust?

Aan de slag!

Mix de mascarpone samen met de zure room tot je een gladde massa bekomt. Als laatste stap voeg je zachtjes de Paschka Speculoos toe met een spatel en meng je alles mooi onder elkaar. Om de mousse van Paschka Speculoos in leuke glaasjes te krijgen, kan je een (wegwerp)spuitzak gebruiken. Als finishing touch werk je de mousse af met een crumble van speculoos en je bent klaar om te genieten… Smakelijk!

Win een overheerlijke brunch bij Paschka!

Win een overheerlijke brunch bij Paschka!

Wil jij ontdekken welke heerlijke gerechten je nog allemaal op tafel kan toveren met Paschka? Neem dan nu deel aan onze wedstrijd: wij geven een brunch voor twaalf personen cadeau met een unieke rondleiding achter de schermen van Paschka. Bovendien kan je één van onze vele koelmanden winnen met daarin een greep uit ons ruim assortiment aan Paschka-smaken! Waar wacht je nog op? :-)

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Treed snel binnen in de wondere wereld van de Paschka lekkernij, een heerlijke traditie die nog altijd bij jong en oud voor een energieke start van de dag zorgt!

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

2

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK