Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Dit zijn de meubeltrends van 2018!

Het jaar is nog maar net bezig en jij bent alweer aan het popelen om je interieur onder handen te nemen. Vind jij het leuk om een trendsetter te zijn? Dan hebben wij in dit artikel voor jou de meubeltrends van 2018 even samengevat. Welke materialen zijn in? Welke kleuren mag je gebruiken? Je komt het allemaal hier te weten!

 
Het jaar is nog maar net bezig en jij bent alweer aan het popelen om je interieur onder handen te nemen.

Geometrie

2018 staat helemaal in het teken van geometrie in je interieur. Vormen en patronen spelen dus een belangrijke rol. Wil je zelf aan de slag? Schilder dan cirkels, vierkanten, of zelfs driehoeken op je muren of op de vloer. Ga jij toch liever voor bestaande elementen? Dan kan je een tapijt aankopen met geometrische vormen of gewoon een stoel met opvallende print aan je interieur toevoegen. Een eyecatcher in je woning? Check!

 
2018 staat helemaal in het teken van geometrie in je interieur.
Foto: Meubelen Ponsaerts

Vintage look

Hout en metaal zijn nog steeds helemaal in! Of je nu kiest voor een houten wandkast, of toch gaat voor een houten eettafel, je interieur zal er schitterend uitzien met hout. Ben je echter niet zeker hoe je metaal kan je verwerken in je woonkamer? Wel, een metalen lamp kan je altijd gebruiken! Hou er zeker rekening mee dat comfort ook nog steeds een belangrijke rol speelt. Kussens met teksten erop zijn dan ook een echte must als je in 2018 in de zetel ploft! ;-)

 
Of je nu kiest voor een houten wandkast, of toch gaat voor een houten eettafel, je interieur zal er schitterend uitzien met hout.

Value of ecology

Net zoals in 2017 kiezen we in 2018 nog steeds voor natuurlijke kleuren en producten. Je huis versieren met kamerplanten is dan ook erg trendy. Aangezien vintage nog steeds helemaal in is, kan je ook de bruine kleur laten terugkomen in je interieur. PS Op een rommelmarkt vind je soms leuke vintage gadgets om je woonkamer tot in de puntjes mee af te werken.

 
PS Op een rommelmarkt vind je soms leuke vintage gadgets om je woonkamer tot in de puntjes mee af te werken.
Foto: Meubelen Ponsaerts

Colours are the smiles of nature

In 2018 halen we kleur in huis! Felle kleuren zijn helemaal in. Ga je all the way? Schilder dan een muur in het rood of in het geel. Kies je voor één of twee kleuren, kan je erg intens gaan. Ga je voor meer? Let er wel op dat het geen kakafonie wordt. Zorg er gewoon voor dat je een woning creëert waar jij met plezier thuiskomt. Is zo’n felgekleurde muur too much voor jou? Een flashy zetel of opvallende accessoires zijn dé oplossing!

 
Een flashy zetel of opvallende accessoires zijn dé oplossing!
Foto: Meubelen Ponsaerts
Heb jij na het lezen van dit artikel weer wooninspiratie en wil je jouw interieur een keertje onder handen nemen? Ga dan zeker langs bij Meubelen Ponsaerts in Rillaar. Niet alleen kunnen zij je helpen bij de aankoop van je meubelen, ze hebben ook een binnenhuisarchitect die je kan helpen bij de inrichting van je woning! Win-win!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Diestsesteenweg 594
3202 Rillaar
T. 016/50 00 55

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

2

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK