marsepein marsepein maken marsepeinen varkentjes marsepein patatjes

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Marsepein maken met de kids!

Marsepein maak je niet alleen supersnel, het is ook heel eenvoudig! Al wat je nodig hebt is 400gr amandelpoeder (koop je gewoon in de supermarkt), 300gr bloemsuiker en 2 eiwitten. Meng alles samen in een kom of met de keukenmachine, en verdeel de marsepein in handelbare rollen die je wikkelt in folie. Leg de rollen 2 uur in de koelkast en je marsepein is klaar om bewerkt te worden!

Marsepein patatjes

Rol bolletjes van de marsepein en rol ze even door wat pure cacao. Nu heb je marsepeinen patatjes!

 

Variatie met speculaas

Rol de bolletjes in plaats van in cacao door verkruimelde speculaas voor deze zoete variant.

Rol bolletjes van de marsepein en rol ze even door wat pure cacao. Nu heb je marsepeinen patatjes!
Door verschillende vormpjes te kneden en in te kerven met een tandenstoker maak je deze schattige marsepeinen varkentjes.

Marsepeinen varkentjes

Doe een paar druppels roze kleurstof bij de marsepein terwijl je alle ingrediënten mengt. Door verschillende vormpjes te kneden en in te kerven met een tandenstoker maak je deze schattige marsepeinen varkentjes. De oogjes kan je kant en klaar kopen in de bakafdeling van verschillende winkels.

Marsepeinen rozen

Kleur je marsepein tijdens het mengen rood met rode voedingskleurstof. Volg dan de instructies in deze video. Kan je nog andere vormpjes bedenken die je met marsepein kan maken? Laat je creativiteit de vrije loop!

Marsepein maak je niet alleen supersnel, het is ook heel eenvoudig!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK