man cave gamen voetbal kijken

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Hoe creëer je de ultieme man cave

De man cave, dé plek waar je je mannelijkheid volledig mag uiten en even aan je geliefde partner kunt ontsnappen. Sorry dames, maar willen we niet allemaal een eigen ruimte voor onze hobby’s of favoriete bezigheden? Of het nu voetbal kijken met een koud pintje of gamen is, in jouw man cave doe je dat ongegeneerd! Wij geven alvast tips en tricks om je kamer volledig jouw ding te maken!

De man cave, dé plek waar je je mannelijkheid volledig mag uiten en even aan je geliefde partner kunt ontsnappen.
Het zijn de perfecte excuses om een super originele man cave te creëren!

Wat zeker niet mag ontbreken

De zolder staat leeg, de kelder is nu toch wel heel groot of de logeerkamer wordt al een tijdje niet gebruikt. Het zijn de perfecte excuses om een super originele man cave te creëren! First things first: een man cave zou geen man cave zijn zonder een cool uithangbord dat duidelijk maakt dat je de man cave betreedt. Denk bijvoorbeeld aan een licht- of krijtbord met daarop “You’re entering a man cave”. Daarnaast zijn een comfortabele lederen zetel, flat screen televisie en originele salontafel onmisbaar. Kies dus niet zomaar een standaard salontafel maar leef je creatief uit! Hergebruik bijvoorbeeld oude autobanden of houten paletten om zelf een leuke tafel in elkaar te steken.

First things first: een man cave zou geen man cave zijn zonder een cool uithangbord dat duidelijk maakt dat je de man cave betreedt.

Snacks & drinks

Gamen, een voetbal match volgen of je favoriete serie kijken kan gewoon niet zonder chips en frisse pintjes of frisdrank. Het is duidelijk: een koelkast en snackkast, daar kan je niet zonder in je man cave! Extra tip: bevestig een flessenopener aan de muur zodat je geen kostbare gametijd zou verliezen bij het zoeken ernaar. Hou je eerder van rum, gin of whisky? De liefhebbers van sterke dranken kunnen hun collectie trots uitstallen in een leuk rek of maken simpelweg een fancy bar met houten planken. Iets waarop je vrienden stiekem jaloers zullen zijn!

Maak het zelf

Een pool- of voetbaltafel, spelconsoles, gamecomputer, dartsbord, muziekinstallatie,… De ideeën zijn eindeloos als je je de perfecte hang-out wilt creëren. Jammer genoeg heb je in man cave ook nood aan wat minder entertainende objecten. Een vuilbak of verlichting maken jouw stek leefbaar, maar hoeven daarom niet saai te zijn. Tover een basketbalring in no time om in een vuilbak door er doodgewoon een vuilzak aan vast te maken. Alledaagse verlichting? Nee, daar doen we niet aan mee! Ga zelf aan de slag en vervang de standaardlampen door verlichting gemaakt van bierflesjes. De Star Wars fans steken op hun beurt de handen uit de mouwen door super originele light sabers in lampen om te vormen.

 

De afstandsbediening is van jou, je nodigt je kameraden uit voor FIFA-avond én je kunt een Marvel marathon houden. Zo’n man cave heeft niets dan voordelen, vind je niet?

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK