Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Back to school: gemakkelijke make-uplook

’s Morgens blijf je liefst zo lang mogelijk in je bed liggen. Grote kans dat jij door je snooze- en uitstelgedrag, als het er echt op aankomt, nog maar heel weinig tijd hebt om je klaar te maken voor school. Draag je wel eens schmink naar school? Hier zijn de basics voor een snelle en frisse look!

Om tijd te besparen, zet je best stipjes dagcreme op je huid (voorhoofd, kin, wangen). Daarna zet je erlangs stipjes foundation, en mengen maar!
Foto: She in Style

De basis

Voor een gewone school- of lesdag heb je geen zware look nodig. Kies daarom voor een lichte kleur foundation, die niet té dekkend is. Om tijd te besparen, zet je best stipjes dagcrème op je huid (voorhoofd, kin, wangen). Daarna zet je erlangs stipjes foundation, en mengen maar! Hierdoor bespaar je tijd, je hoeft immers niet beide lagen apart laten drogen, én je creëert een natuurlijke look!

Concealer

Deze stap is geen vereiste, maar als je nog al eens last hebt van wallen (je moet immers vroeg op!), kan het wel een uitkomst zijn. We hebben het namelijk over concealer! Maak een omgekeerde driehoek onder je oog, voor het beste effect! Het camoufleert eventuele donkere kringen, en zorgt er meteen voor dat je er een heel stuk wakkerder uitziet! PS: kies voor een tintje lichter dan je eigen huidskleur/kleur van je foundation!

We hebben het namelijk over concealer! Maak een omgekeerde driehoek onder je oog, voor het beste effect!
Foto: Pinterest
Als je klaar bent met de eerste en/of tweede stap, is het belangrijk voor de volgende, cruciale stap: je meesterwerkje fixeren!

Fix it!

Als je klaar bent met de eerste en/of tweede stap, is het belangrijk voor de volgende, cruciale stap: je meesterwerkje fixeren! Dit doe je door wat poeder op je gezicht aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je make-up de hele schooldag lang blijft zitten!

Appelwangetjes

Nadat je het gezichtspoeder hebt aangebracht, kan je een beetje blush aanbrengen voor wat kleur op je gezicht!

Nadat je het gezichtspoeder hebt aangebracht, kan je een beetje blush aanbrengen voor wat kleur op je gezicht!
Foto: Pinterest
Door je wimpers van een zwart laagje te voorzien, maak je je ogen groter en lijk je automatisch wakkerder!
Foto: Pinterest

Long lashes

Een volgende stap is het aanbrengen van mascara. Door je wimpers van een zwart laagje te voorzien, maak je je ogen groter en lijk je automatisch wakkerder! Enkele tips voor extra lange en volumineuze wimpers vind je sowieso online. Internet afschuimen? Check!

Kissable lips

De laatste stap is het verzorgen van je lippen. Dit kan door te kiezen voor een lipbalsem, die je lippen heerlijk zacht maakt. Er bestaan ook lipbalsems met een kleurtje, zo heb je twee-in-één!

Dit kan door te kiezen voor een lipbalsem, die je lippen heerlijk zacht maakt.
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK