Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

De leukste oorbellentrends

Accessoires kunnen je outfit helemaal maken of kraken. Kies daarom voor de juiste accessoires! Dit jaar zijn er verschillende oorbellentrends gespot, en wij helpen je graag op weg!

Hoelahoepen

Wedden dat jij vroeger als kind van die grote ringen droeg aan je oren? Deze trend is helemaal terug. Hoe groter, hoe beter!

Wedden dat jij vroeger als kind van die grote ringen droeg aan je oren?
Foto: Pinterest
‘Een trend die in alle vormen opduikt’, dit kan een mooie beschrijving zijn voor de tassel trend.
Foto: Pinterest

Flosjkes

‘Een trend die in alle vormen opduikt’, dit kan een mooie beschrijving zijn voor de tassel trend. We zagen hem al op schoenen, aan handtassen, als sleutelhanger, en nu dus ook aan je oren!

Pom Poms

Een trend perfect voor de zomer zijn de pom poms! Deze zachte bolletjes komen voor in alle kleuren en maten, en kunnen je outfit leuker maken!

Een trend perfect voor de zomer zijn de pom poms!
Foto: Pinterest
Deze trend is ettelijke jaren geleden ontstaan, maar maakt dit jaar helemaal zijn comeback.
Foto: Pinterest

Ear cuffs

Deze trend is ettelijke jaren geleden ontstaan, maar maakt dit jaar helemaal zijn comeback. En hoe! De earcuffs anno 2017 zijn extra oversized.

Safety first

Deze trend werd voor het eerst gespot op de catwalk, en integreert nu in het straatbeeld. Bovendien denken wij dat jij deze zeker ergens hebt liggen; we hebben het namelijk over veiligheidsspelden!

Deze trend werd voor het eerst gespot op de catwalk, en integreert nu in het straatbeeld.
Foto: Pinterest
Oorbellen die het altijd goed doen in de zomer, zijn oorbellen die zomer naar boven brengen!
Foto: Pinterest

Boho vibes

Oorbellen die het altijd goed doen in de zomer, zijn oorbellen die zomer naar boven brengen! Felle kleurtjes, pareltjes, tassels, alles is toegestaan!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK