KunstsTOFplanten Kunstplanten

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

KunstsTOFplanten

Ben jij ook zo iemand die graag plantjes in huis heeft, maar er steeds in slaagt om ze na enkele weken al te verprutsen? Kunstplanten to the rescue! Vroeger zagen ze er vaak extreem nep uit, maar tegenwoordig kan je prachtige kunstplanten scoren die jouw huis opvrolijken. Je hoeft ze geen water te geven en ze blijven altijd mooi. Je vindt ze bovendien in alle kleuren en maten: van kleine bloempjes tot echte bomen.

 

Bloemen

Wil je wat meer kleur in huis? Kies dan voor een leuk bloempje zoals een begonia of een orchidee. Ze fleuren de boel meteen op!

Kies dan voor een leuk bloempje zoals een begonia of een orchidee.
Foto: Bol
Bloemen fleuren de boel meteen op!
Foto: Overstock

Kleine planten

Ben je eerder fan van wat groen? Ga dan voor een toffe plant! De Aloë Ferox komt oorspronkelijk uit Afrika, maar zal ongetwijfeld ook mooi staan in jouw huiskamer. Wie liever voor de klassiekere plant gaat, is misschien wel fan van deze sansevieria.

De Aloë Ferox komt oorspronkelijk uit Afrika, maar zal ongetwijfeld ook mooi staan in jouw huiskamer.
Foto: Bol
Wie liever voor de klassiekere plant gaat, is misschien wel fan van deze sansevieria.
Foto: Bol

Grote planten

Geen vijgen na Pasen met deze grote planten! Een vijgenboom staat altijd leuk in de woonkamer en met een palmboom in eender welk formaat waan je jezelf in warmere oorden. Je ziet niet eens dat het geen echte planten zijn!

Een vijgenboom staat altijd leuk in de woonkamer.
Foto: Overstock
Met een palmboom in eender welk formaat waan je jezelf in warmere oorden.
Foto: Overstock

Zie jij het verschil?

Zeg nu zelf, ook jij ziet het verschil niet altijd wanneer je in de winkel naar de plantjes kijkt. Kan jij raden welke van deze twee planten de nepversie is?

Zeg nu zelf, ook jij ziet het verschil niet altijd wanneer je in de winkel naar de plantjes kijkt.
Foto: Pinterest
Kan jij raden welke van deze twee planten de nepversie is?
Foto: Pinterest

Antwoord

Dacht jij dat de linkse plant nep was? Dan heb je goed geantwoord! Maar… ook de rechtse plant is nep ;-) Het zijn allebei perfecte dupes dus!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK