Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Tips om je koelkast te organiseren

De koelkast: je bewaart er 95% van je eten in. Daarom is het belangrijk om je frigo zo georganiseerd mogelijk te houden. Van recycleren tot het gebruik van dozen, van het optimaal gebruiken van keukenrol tot labels, er zijn verschillende manieren om je ijskast in te richten. Wil je enkele tips? We helpen je graag!

Eat me first

Moet je regelmatig vervallen producten in de vuilnisbak gooien? Koop een box om deze voedingswaren in te steken. Zo zal je minder moeten weggooien en weet je wat je eerst moet opeten.

 

Eerste hulp bij ongevallen

We morsen allemaal wel eens, maar door een handdoek of keukenpapier aan de koelkast te hangen kan je eventueel gemors direct en gemakkelijk opkuisen.

Zo zal je minder moeten weggooien en weet je wat je eerst moet opeten.
Foto: Inhabitat

Gedaan met vieze geurtjes!

Ben je het beu dat je koelkast naar je favoriete kaas ruikt? Steek een potje geactiveerde houtskool in de frigo. Dit zorgt ervoor dat vieze geurtjes worden opgenomen waardoor je van deze geuren geen last meer zal hebben.

Hergebruik glazen containers, zoals lege confituur- of chocopotten.
Foto: Coupons

Labelen, wie zijn best doet zal het leren

Hou een rolletje washi tape en een balpen in de buurt van de koelkast. Zo kan je jouw glazen potten gemakkelijk labelen en weet je steeds wat er nog in de frigo staat.

 

Recycleren!

Hergebruik glazen containers, zoals lege confituur- of chocopotten. Ze zijn perfect om voeding in te bewaren. Extra tip: je kan er ook een individuele portie eten in bewaren.

Eerste hulp van placemats

Door elk schap te bedekken met placemats kan je bij eventuele uitgelopen producten de koelkast snel terug proper maken. Bovendien kan je de matjes op de juiste maat snijden.

 

The joys of roommates

Woon je met kamergenoten? Blijf van elkaars spullen af. Easy as that.

Daarom is het belangrijk om je frigo zo georganiseerd mogelijk te houden.
Foto: Buzzfeed

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK