Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Creëer een knusse inrichting in huis

Een huis voelt pas als een thuis als je het volledig naar je zin kan inrichten. Vandaag geven we je graag wat tips over hoe je jouw huis kan inrichten op een knusse manier. Door enkele dingen toe te voegen aan het interieur en te letten op wat kleine details krijg jij meteen het huis van je dromen! Bovendien ziet het er weer helemaal als nieuw uit door deze veranderingen.

Wanneer je vrienden en familie uitnodigt, is het handig om wat kleine tafeltjes te hebben waarop je hapjes en drankjes kunt plaatsen.
Foto: Meubelen Ponsaerts

Build a longer table, not a higher fence

Wanneer je vrienden en familie uitnodigt, is het handig om wat kleine tafeltjes te hebben waarop je hapjes en drankjes kunt plaatsen. Maar wat dacht je van een poef om je voeten op te leggen? Na een lange dag is er niets beter dan je voetjes even omhoog te leggen. Bovendien zorgt het voor de perfecte slaapplaats voor je poezen! ;-) Kan je wel een nieuw salon gebruiken? Dan kan je eentje kiezen met een ingebouwde relaxzetel. Double-win!

And then there was light

Hoe maak je je huis een tikkeltje gezelliger? Door sfeerverlichting omhoog te hangen! Akkoord dat je dit in de zomer minder kunt gebruiken dan in de winter, maar alles kan! Heb je nog een staande lamp in je woning? Draai deze dan eens naar de muren. Zo creëer je een totaal ander effect en heb je meteen een warme sfeer. Plaats ook zeker wat kaarsen; van romantisch en knus gesproken. PS Kerstverlichting is niet alleen geschikt tijdens de wintermaanden!

Door sfeerverlichting omhoog te hangen!
Plaats daarom thuis op de kasten wat wierookstokjes of wat geurkaarsen.

Always smell good

Feit: een knusse inrichting schuilt niet alleen in het visuele. Ook geuren kunnen een invloed hebben op hoe jij je ergens voelt. Plaats daarom thuis op de kasten wat wierookstokjes of wat geurkaarsen. Heb je thuis wat huisdieren rondlopen? Zorg er dan altijd voor dat hun geur niet overheerst. Want die ene reclame die je zo vaak ziet op tv, klopt wel echt. Jij ruikt het misschien niet zo fel, maar je gasten wel. Geen fan van kaarsen? Kies dan voor natuurlijke elementen, bijvoorbeeld sinaasappels, dennentakken,… Let wel op voor insecten!

Decorate your li.. living room?

Het hart van de woning is ofwel de keuken ofwel de woonkamer. Waarom? Omdat je er erg veel tijd zal spenderen. Voor de echte boekenwurm is de living dan ook de perfecte plaats om je boeken uit te stallen. Zet er ook zeker wat planten bij, want groen is niet alleen mooi, maar ook goed voor de gezondheid!

Het hart van de woning is ofwel de keuken ofwel de woonkamer. Waarom? Omdat je er erg veel tijd zal spenderen.
Foto: Meubelen Ponsaerts
In de zomer kan je kiezen voor een dunne plaid, in de herfst en de winter mag je volop gaan voor een iets dikker deken.
Foto: Meubelen Ponsaerts

Pillow fight!

Last but not least: kussens en dekentjes. In de zomer kan je kiezen voor een dunne plaid, in de herfst en de winter mag je volop gaan voor een iets dikker deken. ’s Avonds gezellig een filmpje kijken, voelt nu eenmaal beter met een dekentje over je lijf (zeker als het eng is). En ook kussens mogen niet ontbreken; al is het maar om beter tegen je partner te kunnen liggen!

Vanaf nu ziet jouw woonkamer er schitterend uit! Oh wacht, misschien nog niet: heb je nog een extra tafeltje nodig om al je kaarsjes op te plaatsen, een kast voor je boeken, of gewoon een nieuwe zetel? Dan ben je bij Meubelen Ponsaerts in Rillaar op de juiste plek! Bovendien zijn oktober en november actiemaanden waardoor je kan genieten van tot 15% korting op verschillende artikelen!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Diestsesteenweg 594
3202 Rillaar
T. 016/50 00 55

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK