vlucht reizen reis reizen met het vliegtuig

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Hoe kleed je je best voor een vlucht?

Even verduidelijken: het gaat hier wel degelijk om een vlucht met een vliegtuig, niet om een vlucht uit de gevangenis. Reizen met het vliegtuig combineert helaas vaak drie schijnbaar onverenigbare situaties: het klimaat in je thuisland, het koude vliegtuig, en een volledig ander klimaat op je plaats van bestemming. Ver reizen kan stresserend zijn, maak je kleding dus het minste van je zorgen met deze tips!

Kleed je in laagjes

Verschillende omgevingstemperaturen vragen om verschillende aanpassingen aan je kleding. Kleed je dus best in laagjes, zodat je steeds iets kan uittrekken of weer aandoen wanneer je wil. Doe bijvoorbeeld een poncho boven een lichte trui, boven een topje aan. Een poncho of grote sjaal vormt trouwens het perfecte dekentje voor een dutje in het vliegtuig.

 

Draag donkere kleuren

Draag zo veel mogelijk donkere kleuren. Rechtstaand eten of drinken, of eten in een vliegtuig met turbulentie, kan wel eens enkele onbedoelde vlekken veroorzaken op je kleren. Donker is dus de boodschap.

Hoe kleed je je best voor een vlucht?

Weinig juwelen

Probeer je juwelen te beperken. Wanneer je gehaast bent en snel door de security check moet heb je geen tijd om armbanden, halskettingen en oorringen uit te doen.
Reizen met het vliegtuig combineert helaas vaak drie schijnbaar onverenigbare situaties: het klimaat in je thuisland, het koude vliegtuig, en een volledig ander klimaat op je plaats van bestemming.
Daarenboven riskeer je ze onderweg kwijt te raken… Doe dus gemakkelijke, donkere kledij aan in laagjes, maar vooral: geniet van de reis!

 

Comfort is alles

Vooral langere vluchten van 10 uur of meer wil je echt niet uitzitten in oncomfortabele schoenen of nauwzittende skinny jeans. Draag dus vooral lossere kleding en schoenen zonder hak. Accessoires zoals hoedjes, bandana’s of handschoenen raak je onderweg trouwens gemakkelijk kwijt!

 


Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK