kledingtips bierbuikje outfit outfits

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Kledingtips voor zijn figuur

Je wilt wat breder lijken, je lichaam is niet in proportie of je stoort je aan dat bierbuikje. We hebben allemaal wel eens te kampen met onzekerheden over ons lichaam. En niemand is perfect, toch? Gelukkig zijn er enkele eenvoudige kledingtips die je al snel beter in je vel laten voelen!

Heb je last van een buikje of je hebt een maatje meer?

Vaarwel bierbuikje

Heb je last van een buikje of je hebt een maatje meer? Met enkele tips lijk je in no time slanker! We weten dat je geneigd bent om je kleding enkele maten groter te kopen om alles wat te camoufleren. Slecht idee! Dit heeft eerder het omgekeerde effect. Wat doe je beter wel? Leid de aandacht af van je buik door donkere en monochrome kleuren te dragen. Maar ook hemden of T-shirts met verticale strepen staan jou. Contrasterende kleuren aantrekken is daarentegen iets dat je moet vermijden. Een zwarte jeansbroek in combinatie met een rode shirt? Dat zet je buik alleen maar extra in de verf!

Optisch breder lijken

Je hoort vrouwen steeds klagen over hun gewicht terwijl jij het niet erg zou vinden om er wat voller uit te zien. Als je een erg slank figuur hebt, zorg je dat er geen skinny jeans, truien met V-hals of losse T-shirts in je kleerkast liggen. Je hoort het goed! Het geeft enkel de indruk dat je breekbaar en mager bent. En dat is nu ook niet echt flatterend! Of het nu ruiten of horizontale strepen zijn, drukke prints zijn heilig voor jou. Schaam je je voor je dunnere benen? Draag dan broeken met een recht model of rol je pijpen simpelweg op om wat breder te lijken.

Of het nu ruiten of horizontale strepen zijn, drukke prints zijn heilig voor jou.
We zijn niet allemaal gezegend met het lichaam van onze dromen maar met de juiste outfit kan je toch een beetje valsspelen.

Kleiner vs groter

We zijn niet allemaal gezegend met het lichaam van onze dromen maar met de juiste outfit kan je toch een beetje valsspelen. Of je nu groot of klein bent, de belangrijkste regel blijft: koop enkel kledingstukken met de perfecte pasvorm. We horen je al denken “Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!”. Daarom geven we je een gouden tip: investeer in kleding op maat. Grote mannen, lees dit goed! Jullie schaffen best een dikkere riem aan, langere blazers, dragen het hemd in de broek en gaan voor horizontale strepen. 

Om groter te lijken trek je beter kledingstukken aan in dezelfde kleurschakering en zonder opschrift. Fan van prints? Hou het dan bij verticale of kleine patronen. Je zult misschien geen extreem make-over gevoel hebben, maar kleine aanpassingen in je outfits maken wel écht het verschil. Probeer jij het eens uit?

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK