Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Wat als kinderen de vloer mogen kiezen?

De juiste vloer kiezen voor je woning is niet eenvoudig. Zeker niet als je thuis een hoop kids hebt rondlopen die maar al te graag rondcrossen op blote plakvoetjes en te pas en te onpas dingen morsen op de vloer. Als die vloer dan ook nog eens mooi moet zijn, weet je helemaal niet meer wat kiezen. En die keuze overlaten aan de kinderen, dat is helemaal niks. Hoewel… Wedden dat je kids zouden kiezen voor een moderne gietvloer?

De juiste vloer kiezen voor je woning is niet eenvoudig.

Warme voetjes

Ben jij een pantoffelfreak of mogen je kinderen rondlopen op hun blote voeten? Bij een gietvloer kan je je kinderen laten kiezen of ze al dan niet pantoffels dragen. Gietvloeren zijn zo al aangenaam om op te lopen, maar zijn ook nog eens perfect combineerbaar met vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming nemen ze makkelijk de omgevingstemperatuur aan. Gedaan met die ijspegels dus! Je kinderen zullen je dankbaar zijn. (En je partner ook. Score!)

 
Gietvloeren zijn zo al aangenaam om op te lopen, maar zijn ook nog eens perfect combineerbaar met vloerverwarming.

Gekuist op 1-2-3

Moddervlekken, chocovingers, zweetvoetjes en limonadesporen… Voor je aan kinderen begon, had je nooit durven denken aan alle manieren waarop die kleine koters je huis konden vuilmaken. Van een reality check gesproken. Dé oplossing? Een gietvloer! Gedaan met voegen schrobben, want gietvloeren zijn makkelijk te onderhouden dankzij hun glad, naadloos oppervlak. Zo kunnen mama en papa, eens de kinderen in bed liggen, ook genieten van hun avond. Snel even stofzuigen of met een dweil over de vloer en klaar! Met een gietvloer zijn al je kuiszorgen verleden tijd. Of toch tot de kinderen weer wakker zijn.

 
Met een gietvloer zijn al je kuiszorgen verleden tijd.

Weg tranen

Zeg nu zelf, hoe vaak heb jij de tranen van je kids al moeten wegvegen omdat ze zich pijn gedaan hebben tijdens het spelen? Inderdaad, je bent de tel kwijt. Wel, er bestaat een simpele oplossing om die traantjes wat minder frequent te doen stromen. Inderdaad, weer is het antwoord ‘een gietvloer’. Toegegeven, tutjes, knuffeldoekjes of (weliswaar in noodgevallen, hum hum) zoete snacks zijn iets makkelijker om in huis te halen, maar je moet gewoon op lange termijn denken. Een gietvloer is naadloos en is gemaakt van kunststof. Onder luid gebrul splinters uit kindervoetjes pulken of teentjes kussen? Those days are over! Bovendien is een gietvloer zacht om op te lopen. Ideaal dus om de schok van een valpartij goed op te vangen. Byebye schrammen en blauwe plekken!

 
Inderdaad, weer is het antwoord ‘een gietvloer’.
Ben je ondertussen verslingerd aan het idee van happy kids die blootvoets op de vloer spelen en jij die zorgeloos in de zetel een boekje leest? Dan is een gietvloer vast iets voor jou! Opgelet: voor het mooiste resultaat laat je gietvloeren best plaatsen door een professional. Vloerspecialist Accent Vloeren in Grobbendonk bijvoorbeeld. Want dankzij hun persoonlijk kleuradvies en hun uitgebreid assortiment moderne vloeren ben jij in geen tijd een stap dichter bij de perfecte, kindvriendelijke vloer.

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
T. 0496/23 91 06

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

3

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK