boeken kookboek voor kinderen schminken is leuk tekenen met takken

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Maak je kids blij met deze boeken

Een boek als inspiratiebron om samen quality time door te brengen met je kind(eren). Wij hebben er vijf leuke uitgezocht waar je wel eventjes mee zoet bent. Natuurkunstwerkjes, toffe spelletjes, leuke kapsels, een namiddag schminken of koken: met deze boeken vervelen je kids zich niet snel.

Mijn kind verveelt zich nooit! (Sarah Devos)

Heb je even geen inspiratie meer voor hoe je de kids kan entertainen? Geen nood! Dit boek reikt maar liefst 150 ideeën/activiteiten aan zodat je kind zich geen moment verveelt. Een spelletje pingpong met ballonnen, een coole dinogrot maken of een bezigheid om tijdens een lange autorit te doen: blader door dit boek en kies uit talrijke leuke, originele en simpele spelletjes!

Heb je even geen inspiratie meer voor hoe je de kids kan entertainen? Geen nood!
Een boek als inspiratiebron om samen quality time door te brengen met je kind(eren).

Tekenen met takken (Barbara Rijpkema & Saskia Koper)

Ligt er na een wandeling in het bos of aan de zee ook altijd een zakje schelpen, dennenappels of blaadjes te nietsen in huis? Daar komt weldra een einde aan! Want met dit boek toveren je kinderen hun natuurschatten om tot mooie, originele kunstwerkjes. Wat je zoal kan maken verklappen we nog niet… Om dat te weten te komen, zal je zelf een keertje door het boek moeten bladeren.

 

Prinsessenkapsels (Maite Jaspers)

Een verjaardagsfeestje, een communie, een dagje naar school of gewoon om thuis lekker mee rond te lopen: voor elke gelegenheid vind je in dit boek het mooiste kapsel voor dochterlief. Duidelijke foto’s leggen je uit hoe je het kapsel maakt en zo’n 20 minuten later is het al klaar! Eenvoudig en mooi: met welk prinsessenkapsel loopt jouw dochter straks trots rond?

Schminken is leuk (Annemiek van Kooten)

Elk kind wil wel graag eens een prinsesje, piraat, tijger of superheld zijn. Met dit boek kan dat! Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je een leuk personage of dier op het gezicht van je kind kan schminken. Wedden dat ze het geweldig vinden om voor een dag een draak, beer of elfje te zijn?

Elk kind wil wel graag eens een prinsesje, piraat, tijger of superheld zijn. Met dit boek kan dat!
Laat je kind zelf een leuk (kindvriendelijk) receptje uitkiezen in zijn/haar eigen kookboek en ga samen aan de slag.

Het grote kookboek voor kinderen (Abigail Wheatley)

Samen in de keuken kokerellen, gezellig! Laat je kind zelf een leuk (kindvriendelijk) receptje uitkiezen in zijn/haar eigen kookboek en ga samen aan de slag. Het boek legt met foto’s, tekeningen en een duidelijke werkwijze uit hoe je talrijke lekkere gerechten klaarmaakt. En daarna? Samen genieten aan tafel!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK