Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Ken jij de keukentrends van 2018 al?

De keuken wordt steeds vaker het hart van de woning. Dit is dan ook één van de keukentrends van 2018. De focus? Die ligt voornamelijk op innovatie en kwaliteit, maar toch moet een keuken steeds vaker de luxe bezitten van een tweede woonkamer. In dit artikel vatten we graag enkele keukentrends van 2018 voor je samen!

In 2018 zie je steeds vaker keukens met maar één kleurtint.

Uni-Color

In 2018 zie je steeds vaker keukens met maar één kleurtint. Maar geen nood, dit wil niet zeggen dat de keuken er saai zal uitzien, want de variatie schuilt zich in de materiaalkeuze. Het gebruik van bijzondere materialen is dan ook erg vernieuwend in 2018. Zo krijgen koper, marmer, en beton bijvoorbeeld hun intrede. Bovendien is “black” erg hot.

Begrijpelijk want zo’n zwarte keuken heeft een exclusieve uitstraling, natuurlijk. En oh ja, de spoelbak is geen gewoon onderdeeltje meer, maar een belangrijk element. Je kan deze namelijk perfect laten aansluiten op de rest van de keuken!

Opbergen maar!

Vroeger was de regel: hoe meer kasten en opbergplaatsen, hoe beter. In 2018 zal je echter veel meer spullen kunnen bewaren in grotere lades. Zo heb je niet alleen meer opbergruimte, maar kan je de ruimte efficiënt benutten. Extra voordeel? Je keuken zal strakker ogen.

In 2018 zal je echter veel meer spullen kunnen bewaren in grotere lades. Zo heb je niet alleen meer opbergruimte, maar kan je de ruimte efficiënt benutten.
Foto: Claes Interieur
Koken en wonen worden steeds vaker gecombineerd in dezelfde ruimte.
Foto: Claes Interieur

Living kitchen?

Koken en wonen worden steeds vaker gecombineerd in dezelfde ruimte. Langs de ene kant zal je een kookgedeelte zien, vaak in de vorm van een kookeiland of gewoon tegen de muur. Langs de andere kant van de keuken zie je dan dat er echt geleefd kan worden door de tafel te plaatsen, of de woonkamer mee te integreren in deze ruimte. Ergens wel logisch als je weet dat we ongeveer anderhalf uur per dag in de keuken spenderen. Wil je trouwens je eigen groenten en kruiden telen? Ook dat behoort tot de trends van 2018. Jaja, echt, gewoon in de keuken zelf!

Ayo technology

Laat ons eerlijk zijn: we hebben allemaal een druk leven. Daar spelen keukenontwikkelaars dan ook erg graag op in. Niets beters dan een keuken die koken wat gemakkelijker maakt, toch?! Zo bestaan er kookplaten die de pasta meteen aan de kook kunnen brengen. Jaja, je leest het goed! In de keuken van 2018 kan je slimme apparaten integreren zoals een koffiemachine die jouw koffie alvast klaarzet op het moment dat je wekker afgaat. Dat maakt opstaan ’s morgens toch al wat draaglijker! ;-)

In de keuken van 2018 kan je slimme apparaten integreren zoals een koffiemachine die jouw koffie alvast klaarzet op het moment dat je wekker afgaat.
Foto: Claes Interieur
Ziezo, jij bent weer helemaal mee met de keukentrends van 2018. Nu rest je alleen nog zo’n keuken te laten installeren natuurlijk. Daarvoor kan je terecht bij Interieur Claes in Mol ! En hey, zij zijn enkel tevreden als de realisatie een aanwinst is voor jouw woning. Wat kan je nog meer verwachten?! ;-)

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Mariendal 5
2400 Mol
T. 014/31 19 64

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK