prachtige kerstdecoratie kerstdecoratie leuke kerstdecoraties kerstdecoraties

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Tips voor prachtige kerstdecoratie

Vind je het moeilijk om je woning er met Kerstmis extra feestelijk te laten uit zien? We helpen je op weg met enkele handige tips en inspirerende foto’s zodat het er ook bij jou thuis helemaal magisch zal uit zien zonder dat je uuuuuren bezig geweest bent met decoreren. No Christmas tree needed!

Je kan je huis he-le-maal in kerstsfeer brengen met enkele simpele potjes, bloemetjes en andere decoratieve stukken.
Foto: Livediyideas

Tip 1: Hou het simpel

Heb je geen zin in al te veel kerstgedoe? Dat hoeft ook niet, want de mooiste versieringen zijn de simpelste. Je kan je huis he-le-maal in kerstsfeer brengen met enkele simpele potjes, bloemetjes en andere decoratieve stukken. Dit is de ideale oplossing voor wie op een appartement woont en geen plaats heeft voor een kerstboom.

Tip 2: Versier de eettafel

Op kerstdag of kerstavond zit je waarschijnlijk voor een groot deel aan tafel. Als je iets versiert, mag het dan wel de tafel zijn (of je date). Tijdens een kerstfeest kan je namelijk wél van een schone tafel eten! Een prachtig tafelkleed, gezellige kaarsjes en mooi servies, noem maar op. Blijf wel binnen hetzelfde kleurenpallet, want niemand wilt je tafelkleed aanzien als kleurboek.

Tijdens een kerstfeest kan je namelijk wél van een schoon tafel eten! Een prachtig tafelkleed, gezellige kaarsjes en mooi servies, noem maar op.
Foto: Pinterest
Gebruik slingers uit natuurlijke elementen en werk af met (valse) citrusvruchten zoals limoenen, mandarijntjes en sinaasappels.
Foto: House Beautiful

Tip 3: Hou het natuurlijk

Niet alleen je kerstboom, maar ook de andere versiering mag een beetje groen in huis brengen. Gebruik slingers uit natuurlijke elementen en werk af met (valse) citrusvruchten zoals limoenen, mandarijntjes en sinaasappels. Het zal er heerlijk uitzien en lekker fris ruiken!

Tip 4: Maak een shelfie

Heb je een boekenrek in huis staan? Dan is dat de ideale plaats om een gepersonaliseerde ‘shelfie’ te maken. Een schap met al je leuke kerstdecoraties op geplaatst. Mix kommetjes met dennenappels met vaasjes en miniatuurboompjes om het rekje in de ultieme kerstsfeer onder te dompelen!

Een schap met al je leuke kerstdecoraties op geplaatst.
Foto: House Beautiful
Ben je fan van sfeerverlichting? Hou je dan vooral niet in tijdens de feestdagen!
Foto: Pinterest

Tip 5: Ga voor een magische kerst

Ben je fan van sfeerverlichting? Hou je dan vooral niet in tijdens de feestdagen! Je kan ze overal ronddraaien: denk maar aan de trap, het raam of de schoorsteenmantel. Combineer dit met dennentakken, dennenappels en enkele kleurrijke accenten en je huis ziet er betoverend uit!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK