Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo leg jij je oma en opa in de watten!

Je kan er niet vroeg genoeg aan beginnen: het uitkiezen van kerstcadeautjes. Of je nu lootjes getrokken hebt, of gewoon je geliefden wil verrassen, elk jaar is het een uitdaging om de juiste cadeaus te vinden. En geef toe, al helemaal voor je grootouders! Oma en opa hebben namelijk al veel in huis en hebben bovendien niet al te veel extra nodig. Maar geen nood, we helpen je graag verder en geven in dit artikel wat cadeautips voor opa en oma.

Feit: oma en opa zijn gek op persoonlijke (of zelfgemaakte) cadeautjes.

Persoonlijk cadeautjes

Feit: oma en opa zijn gek op persoonlijke (of zelfgemaakte) cadeautjes. Bestel bijvoorbeeld een kerstbal met een mooie foto op, maak een kalender voor het komende jaar, of bak een lekkere kerstcake waar ze zeker van kunnen smullen. Zoetigheid valt namelijk bij alle grootouders in de smaak! ;-) En als kerst op de taart kan je deze cadeautjes inpakken op een originele manier. Waarom maak je er geen kleine Rudolf van? Rode neus inclusief!

Daguitstapje

Oma’s en opa’s vinden het altijd leuk om een uitstap te maken met hun kleinkinderen. Zo kan je bijvoorbeeld met je grootouders naar de dierentuin gaan, of een kerstmarkt bezoeken. Jij weet natuurlijk het best wat ze leuk vinden. Hou wel een beetje rekening met hoe goed ze nog te been zijn. Een dagje naar de zee of de Ardennen is ook altijd een aanrader! Heb je niet zoveel geld om te besteden? No worries, zo’n daguitstap hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Je kan hen bijvoorbeeld ook meenemen naar hun favoriete brasserie en hen een drankje, dessertje, of hun lievelingsmaaltijd aanbieden!

Oma’s en opa’s vinden het altijd leuk om een uitstap te maken met hun kleinkinderen.
De volgende cadeautjes scoren AL-TIJD bij oma en opa: parfum, kaarsen, een fles wijn voor opa, wat extra kerstversiering, of snoep of koekjes waar ze dol op zijn.

Altijd goed!

Nog niet overtuigd van onze voorstellen? De volgende cadeautjes scoren AL-TIJD bij oma en opa: parfum, kaarsen, een fles wijn voor opa, wat extra kerstversiering, of snoep of koekjes waar ze dol op zijn. Daarnaast scoort een boek of een cd altijd. En als ze van muziek houden, kan je opzoeken wanneer hun favoriete artiest in ons Belgenlandje komt optreden en hen de tickets cadeau doen. PS Kleding werkt ook! ;-)

Relax, refresh, revive

Ligt het budget dit jaar wat hoger? Dan kan je opa en oma ook verrassen met een relaxzetel. Er bestaat geen betere manier om naar tv te kijken dan met je voeten omhoog. En voor je grootouders is een goede zetel natuurlijk een echte must! Bovendien kan je gewoon samenleggen met de andere kleinkinderen (en zelfs je eigen ouders) om zo je grootouders een cadeau te geven waarvan hun mond gegarandeerd zal open vallen.

Dan kan je opa en oma ook verrassen met een relaxzetel.
Bezoek een reisbureau en doe hen een reis cadeau.

Paris is always a good idea

Zijn je grootouders nog goed te been en zetten ze graag een stapje in de wereld? Check! Bezoek een reisbureau en doe hen een reis cadeau. Zorg er wel voor dat ze die periode nog geen andere plannen hebben. En neen, zo’n reis hoeft niet al te duur te zijn. Parijs en Londen zijn bijvoorbeeld erg gemakkelijk en snel te bereiken via de trein. Of laat hen een kerstmarkt bezoeken in Duitsland! PS Een cadeaubon of –voucher neemt alle voorbereidingswerk uit je handen!

Ondertussen heb je ongetwijfeld inspiratie om je grootouders in de watten te leggen met kerst. En hey, als je een relaxzetel wil aanschaffen, hebben wij nog wat beters! Want bij J&A in Lier kan je terecht voor een relaxzetel op maat. Zij komen bij je grootouders langs om hen uiteindelijk de zetel te geven die volledig aangepast is aan hun noden.

It’s the most wonderful time of the year!

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Mallekotstraat 45 A/B
2500 Lier
T. 03/480 98 01

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK