Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Vijf kapsels waar jij mee kan zwemmen

Plan jij deze zomer om op vakantie te gaan naar de kust of heb je een strandvakantie geboekt? De combinatie van zon, zand en zout is niet de meest ideale voor een langdurig mooi kapsel. Wij sommen vijf swimming proof kapsels voor je op die zelfs intact blijven na een intensieve zwembeurt!

Wilde haren die je wil temmen? Dat kan het gemakkelijkst door boxer braids te leggen in je haren; dé ultieme haartrend deze zomer.
Foto: Pinterest

Boxer braids

Wilde haren die je wil temmen? Dat kan het gemakkelijkst door boxer braids te leggen in je haren; dé ultieme haartrend deze zomer. Urenlang zwemplezier én je kapsel blijft ten allen tijde mooi op zijn plaats zitten. Bescherm je hoofdhuid tijdens het zwemmen wel tegen de zon met water proof zonnebrandcrème. Ga je nadien languit zonnebaden op het strand, dan zet je het best een hoedje op zodat die middenstreep niet verbrandt!

De tulband

Een Pinterest proof manier om stijlvol voor de dag te komen op het strand én je haren tegelijkertijd tegen de zon te beschermen, is door een tulband of zomers sjaaltje om je hoofd te binden. Het geeft een extra mooi effect als je een sjaaltje kiest in dezelfde tinten als je haarlokken en dat mooi matcht met je bikini. Psst, deze haartrend is wel alleen maar geschikt voor zwembeurten waarbij je boven water blijft!

Een Pinterest proof manier om stijlvol voor de dag te komen op het strand én je haren tegelijkertijd tegen de zon te beschermen, is door een tulband of zomers sjaaltje om je hoofd te binden.
Foto: Elle
Veruit de snelste en makkelijkste manier om je haren weg te werken voor een zwembeurt of stranddagje, is door een hoge dot te maken.
Foto: Pinterest

De hoge dot

Veruit de snelste en makkelijkste manier om je haren weg te werken voor een zwembeurt of stranddagje, is door een hoge dot te maken. Zo blijven je haren gegarandeerd uit het water. Je kan kiezen voor de strakke of nonchalante versie en voor een extra zomers effect kan je een fleurig elastiekje of bloem aanbrengen in je haren.

De gevlochten knot

Wie lang haar heeft en kan vlechten maar zich tijdens het zwemmen stoort aan loshangende vlechtjes op de rug, kiest beter voor een gevlochten knot. Razend sexy én swimming proof! Dit kapsel kost wel wat meer moeite, maar eens het gelukt is, gaat het de hele dag mee. Zelfs wanneer je ’s avonds nog naar een chic etentje of feestje moet, kan je dit kapsel perfect laten zitten. Tegen de avond valt die knot alleen iets nonchalanter.

Wie lang haar heeft en kan vlechten maar zich tijdens het zwemmen stoort aan loshangende vlechtjes op de rug, kiest beter voor een gevlochten knot.
Foto: Elle
Wie een weelderige haardos heeft en zijn haren niet gemakkelijk weggewerkt krijgt in één knot, kan zijn lokken altijd de hoogte in werken door twee dotjes te maken.
Foto: The Fashion Spot

Dubbele knotjes

Wie een weelderige haardos heeft en zijn haren niet gemakkelijk weggewerkt krijgt in één knot, kan zijn lokken altijd de hoogte in werken door twee dotjes te maken. Dit is zowat de signature hairdo van Miley Cyrus. Schattig, sexy én ideaal voor op het strand.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK