Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Terug van weggeweest: de jeansrok

Als je geboren bent in de nineties (of vroeger), ken je hem vast nog wel: de jeansrok! Als kind was deze rok een echte must have, en droegen we hem dan ook met plezier. Anno 2017 heeft de jeansrok helemaal zijn comeback gemaakt, en wij konden niet blijer zijn! Na het zien van deze foto’s zal ook jij ongetwijfeld een jeansrok in je kast willen!

 
Als je geboren bent in de nineties (of vroeger), ken je hem vast nog wel: de jeansrok!

Fourth of July

Een jeansrokje kan je áltijd combineren met een witte blouse en witte sneakers! Als je toch voor een pop of colour wil gaan, kies dan voor een opvallend gekleurd accessoire, zoals bijvoorbeeld je handtas.

 
Een jeansrokje kan je áltijd combineren met een witte blouse en witte sneakers!
Foto: Pinterest

White wonders

Een jeansrok hoeft niet altijd blauw te zijn, een wit jeansrokje is namelijk ook erg mooi! Combineer hem met een roze bloesje voor een girly touch, of juist met een band T-shirt om het geheel wat meer edgy te maken!

 
Een jeansrok hoeft niet altijd blauw te zijn, een wit jeansrokje is namelijk ook erg mooi!
Foto: Pinterest

Streetstyle

Voor de ultieme streetstyle-look kies je best voor een gebleekt exemplaar als onderstuk. Dit combineer je dan met een simpele T-shirt, met eventueel een slogan of een logo op!

 
Voor de ultieme streetstyle-look kies je best voor een gebleekt exemplaar als onderstuk.
Foto: Pinterest

At the office

Wie denkt dat de jeansrok enkel bestemd is voor in de vrije tijd, heeft het grondig mis! Mits de juiste styling, kan deze rok ook perfect op het werk gedragen worden. Kies voor een iets langer exemplaar, en combineer hem met een nette blouse. Class verzekerd!

 
Wie denkt dat de jeansrok enkel bestemd is voor in de vrije tijd, heeft het grondig mis!
Foto: Pinterest

Double denim

De jeansrok kan ook gecombineerd worden met.. nog meer jeans! Kies wel voor verschillende tinten. Ga bijvoorbeeld voor een donkere top en een lichte rok, of omgekeerd!

 
De jeansrok kan ook gecombineerd worden met.. nog meer jeans!
Foto: Pinterest

Stoere girls

Ook als je niet super girly bent, is de jeansrok voor jou weggelegd! Een zwart exemplaar met een leren jasje tovert jou instant om in een echte rock chick.

 
Ook als je niet super girly bent, is de jeansrok voor jou weggelegd!
Foto: Pinterest

Holiday vibes

Ben je in vakantiestemming? Combineer je rokje dan met een off the shoulder top. Dit is superschattig en straalt echt vakantie uit!

 
Combineer je rokje dan met een off the shoulder top.
Foto: Pinterest

Midi skirt

Ook wie het niet zo voor kort heeft, kan een jeansrok dragen. Er bestaan namelijk verschillende modellen in, zoals de skater skirt of de midi skirt. Als je voor de midi skirt kiest, hou je de rest van je outfit beter simpel. De rok zal alle aandacht naar zich toetrekken!

 
Er bestaan namelijk verschillende modellen in, zoals de skater skirt of de midi skirt.
Foto: Pinterest

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK