jeansbroek jeans jeansbroeken nieuwe jeansbroek

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Handige tricks om jeans mooi te houden

Eens je die ene jeansbroek gevonden hebt die je als gegoten ligt, kan je je er geen leven meer zonder voorstellen. De gedachte alleen al dat je favoriete broek er na een tijdje niet meer mooi uitziet, stelt je teleur. Want laten we eerlijk zijn: je wilt er zo lang mogelijk mee pronken. Wanneer je je jeans echter goed onderhoudt, gaat hij veel langer mee. Hoe? We geven enkele tips!

Probeer de wasmachine te vermijden

Het klinkt misschien niet echt hygiënisch maar je zou je jeansbroek eigenlijk niet al te vaak mogen wassen. Wanneer je denim te veel in de wasmachine stopt, zal de stof dunner worden. Wat moet je dan wel doen? Verlucht je jeansbroek buiten of bewaar hem enkele uren in een plastic zak in de diepvriezer. We zeggen uiteraard niet dat je je jeansbroek nooit mag wassen, maar draai die dan wel steeds binnenstebuiten.

Wanneer je je jeans echter goed onderhoudt, gaat hij veel langer mee.
Niets zo leuk als je nieuwe jeansbroek zo snel mogelijk aantrekken, maar dit is niet echt een goed idee.

Trek ‘em nog niet aan!

Niets zo leuk als je nieuwe jeansbroek zo snel mogelijk aantrekken, maar dit is niet echt een goed idee. Wist je dat jeansbroeken een coating hebben? Als je je jeans dus op z’n mooist wilt houden, geef je hem eerst best een badje. Kies gewoonweg voor lauw water en voeg hier een eetlepel zout aan toe. Vervolgens laat je je broek een nachtje weken, spoel je hem uit en leg je hem op een platte oppervlakte om te drogen.

Zeg nee tegen de droogkast

Naast de wasmachine kan je ook best de droogkast vermijden om je jeansbroek in goede staat te houden. Door de droogkast te gebruiken, gaat de stof namelijk sneller aangetast worden. Je kunt denim items gewoonweg best laten drogen op een platte oppervlakte, zoals we al vermeld hebben. Heb je je jeansbroek toch dringend nodig? Let er dan op dat de droogkast niet propvol zit en kies voor een korte droogbeurt.

Naast de wasmachine kan je ook best de droogkast vermijden om je jeansbroek in goede staat te houden.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK