Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Instagramlikes scoren bij het ontbijt 

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, weten we anno 2017 wel. Dat het vroeg op de dag valt, dat weten we ook. Maar toch gaat er aan het daadwerkelijke ontbijt nog heel wat vooraf, een rondje Instagramscrollen bijvoorbeeld (guilty!). Zo word je ’s morgens al vroeg geconfronteerd met de heerlijkste avocadotoasts, speciale lattes en de heerlijkste brunchtaferelen.

 

Honger gekregen? Geen keukenprinses? Geen nood!

 

Ook jij kan in een handomdraai een lekker én Instagramwaardig ontbijtje op tafel toveren.

Wat heb je daarvoor nodig?

Slechts twee dingen! Namelijk ontbijt, en een smartphone.

Namelijk ontbijt, en een smartphone.
Ben je niet zo thuis in de wereld van shredded coconut, chiazaadjes (chia-watte?) of agavesiroop, dan zullen we het niet te ingewikkeld maken, het is immers ook nog vroeg.
Ben je niet zo thuis in de wereld van shredded coconut, chiazaadjes (chia-watte?) of agavesiroop, dan zullen we het niet te ingewikkeld maken, het is immers ook nog vroeg. Een echte hit tegenwoordig zijn de breakfastbowls zoals bijvoorbeeld de smoothiebowl of het kommetje nicecream. Klinkt dit je niet bekend in de oren? Geen zorgen, het is simpeler dan het klinkt.

Smoothiebowl

Een smoothiebowl is eigenlijk gewoon een smoothie in een kommetje. Het recept is je vast wel bekend. Verzamel alle fruit dat je nog hebt, snijd het in stukjes & mixen maar. Waar het pas echt speciaal wordt, is bij de toppings! Je gebruikt niet voor niets een lepel in plaats van een rietje, dus versieren maar die smoothie! Dit kan je doen met overgebleven stukjes fruit, blaadjes munt, granola of gewoon met cornflakes. Verzamel alles wat je hebt, en ‘rangschik’ het er gewoon op. Succes verzekerd!

Een smoothiebowl is eigenlijk gewoon een smoothie in een kommetje.
Hup, je icecream for breakfast is klaar!

Nicecream

Het tweede receptje, de nicecream, is nóg een stukje makkelijker dan het vorige. Het enige verschil is dat je hierbij wat voorbereidend werk moet doen, namelijk stukjes banaan invriezen. Als je zin hebt in een gezond ontbijtje, haal je de stukjes banaan uit de diepvries, en gewoon mixen maar (met of zonder ander fruit). Hetzelfde principe als bij de smoothiebowl, in een kommetje doen en versieren maar. Hup, je icecream for breakfast is klaar!

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK