shoppen winkelen uitvluchten

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Help! Ik wil niet mee shoppen!

Alarmfase rood: je vriendin wil gaan winkelen en jij hebt allesbehalve zin in een dagje bagagedrager spelen. Hoe geraak je er onderuit? Hieronder vind je 10 excuses met redelijke slaagkansen. Natuurlijk is de beste manier om hiermee om te gaan heel simpel: zeg haar gewoon dat je niet houdt van winkelen, maar dat je haar wel in haar splinternieuwe outfits wil zien! Of kies één van deze originele uitvluchten!

1. Ik heb (willekeurige buitenlandse vriend) beloofd om vandaag te skypen. Het kan niet verzet worden vanwege het verschil in tijdzones.

 

2. Mijn moeder vroeg of ik vandaag langs wou komen. Geloof ons, daar wil ze niet per se bijzijn.

 

3. Ik wil vanavond liever verrast worden met de nieuwe lingerieset die je gaat kopen... (wink wink)

 

4. Ik kan niet weg, ik wacht op een pakje dat vandaag moet aankomen. Weet je op voorhand wanneer haar shoppinggekte valt? Bestel dan echt een pakje voor die dag!

Ik ging vandaag net sporten. Zo kan ik de volgende keer al je winkeltassen in één hand nemen én met de andere hand de deur voor je openhouden.

5. Ik wou je eigenlijk verrassen met huisgemaakte milkshakes wanneer je terugkwam. (Tegenslag: je moet alles in huis halen om milkshakes te maken. Bonus: MILKSHAKES)

 

6. Waarom vraag je (naam beste vriendin) niet om mee te gaan? Jullie hebben elkaar al een poosje niet meer gezien. Dan kunnen jullie nog eens gezellig over mij roddelen. *knipoog* Ze zal helemaal gecharmeerd zijn door jouw oplettendheid!

 

7. Ik wil nu liever geen geld uitgeven, ik ben aan het sparen voor een romantische citytrip voor ons tweetjes. Bedenk best op voorhand wel al een stad voor als ze je erover uitvraagt.

Alarmfase rood: je vriendin wil gaan winkelen en jij hebt allesbehalve zin in een dagje bagagedrager spelen.

8. Ik was net vandaag van plan te koken/poetsen/wassen/andere. Al ga je opnieuw een excuus nodig hebben wanneer ze thuiskomt en je niet gekookt/gepoetst/gewassen hebt natuurlijk.

 

9. Ik ging vandaag net sporten. Zo kan ik de volgende keer al je winkeltassen in één hand nemen én met de andere hand de deur voor je openhouden.

 

10. Vandaag niet schat, ik heb hoofdpijn… Niet zonder gevaar, dit excuus…

Ik was net vandaag van plan te koken/poetsen/wassen/andere.

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

1

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK