verveling vakantie daguitstap subtropisch zwemparadijs

Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Eerste hulp bij verveling

Wanneer het vakantie is, ben je eerst SUPER-gelukkig! Die euforie duurt helaas maar een paar dagen, want de verveling durft al wel eens toe te slaan bij de kinderen. Daar steken wij graag een stokje voor! Met deze 5 activiteiten kan jij de kinderen zeker bezig houden. Beter nog, ze zullen het fantastisch vinden! En niet alleen de kinderen zullen van deze toffe uitstappen genieten. Ook volwassenen zullen hun hartje kunnen ophalen ;-) Wat is jouw favoriete uitje?

Vergeet niet te spelen

Wat dacht je van een namiddagje klimmen, klauteren, schommelen en schuiven? Van klein tot groot, een speeltuin zorgt al-tijd voor speelplezier! Geef maar toe, zelfs als je al iets ouder bent, blijft het leuk om op de schommel te zwieren. En met kinderen erbij heb je het perfecte excuus ;-) Wat als het slechter weer is? Dan ga je toch gewoon naar een binnenspeeltuin?! Of je bouwt zelf een mini-speeltuin in je huis. Ga op zoek naar wat kartonnen dozen en bouw een kasteel samen met je kids. Verveling, no way!

Geef maar toe, zelfs als je al iets ouder bent, blijft het leuk om op de schommel te zwieren. En met kinderen erbij heb je het perfecte excuus.
Foto: Pinterest
Mag het voor jouw kinderen wel een beetje sneller, hoger, en uitdagender? Ga op daguitstap naar een pretpark.
Foto: Pinterest

Feel the adrenaline

Mag het voor jouw kinderen wel een beetje sneller, hoger, en uitdagender? Ga op daguitstap naar een pretpark. In het binnen- of buitenland heb je genoeg mogelijkheden die de moeite waard zijn. En ook voor de allerkleinsten vallen er leuke dingen te beleven in het pretpark, denk maar aan tekenfilmfiguurtjes die tot leven komen. Rugzak al gemaakt?

Is de kermis al begonnen?

Lekkere popcorn, een kleverige suikerspin, en gekarameliseerde appels, qua eten kom je zeker niets tekort op de kermis. En ook qua entertainment zit je op de juiste plek. De kleinsten kunnen eendjes vissen of genieten van een ritje op de paardenmolen. De iets groteren kunnen in het reuzenrad gaan met hun crush of een stiekem kusje aan elkaar geven in de rups. Hihi. En voor de waaghalzen heb je attracties als de Breakdance. Naar de kermis it is!

Lekkere popcorn, een kleverige suikerspin, en gekarameliseerde appels, qua eten kom je zeker niets tekort op de kermis.
Foto: Pinterest
Wat dacht je van een reis of citytrip? Boek een vakantie en neem je koters mee.
Foto: Pinterest

Reizen maar!

Wat dacht je van een reis of citytrip? Boek een vakantie en neem je koters mee. Ze beleven er vast de tijd van hun leven, pun intended ;-) Zijn de kids al wat ouder? Vraag hen dan waar ze absoluut naartoe willen. Neem bijvoorbeeld je tiener mee naar London. Of ga een keer naar Rome om cultuur op te snuiven. Betrek hen gewoon bij de reis zodat ze het gevoel krijgen dat zij de touwtjes in handen hebben. Extra voordeel? Je gaat op vakantie! Top.

Woop, woop, waterplezier!

Heb jij enkele waterratten rondlopen in huis? Dan is een tripje naar het subtropisch zwemparadijs een echte aanrader. Slecht of goed weer, je kunt er altijd terecht. Heb je al eens gehoord van S&R De Waterperels in Lier? Binnenkort openen ze een nieuwe glijbaan met waterbanden én virtuele effecten! Deze waterslide, die trouwens uniek is in de Benelux, zorgt gegarandeerd voor vlinders in je buik. En ook de allerkleinsten zullen er gieren van de pret in het kinderbad vol interactieve spelelementen. Liever buiten zwemmen? Geen probleem, je kan terecht in het nieuwe buitenbad. Kortom: een must visit dus! ;-) Kan het nog beter? Ja hoor, doe mee met de wedstrijd en maak kans op een familieticket om dit waterparadijs een bezoekje te brengen. Succes!

Heb jij enkele waterratten rondlopen in huis? Dan is een tripje naar het subtropisch zwemparadijs een echte aanrader.
Foto: S&R De Waterperels

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Kazernedreef 100
2500 Lier
T. 03/293 58 90

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

1

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK