Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Wat je huisdier kwijt wil over je vloer

Waf, miauw, snuffel, tsjilp… Het is vaak moeilijk om te achterhalen wat je huisdier je wilt vertellen. We kunnen alleen maar afgaan op de blik in hun ogen, de geluidjes die ze produceren en het gekwispel van hun staart. Maar als je trouwe viervoeter (of tweepoter) kon praten, zou hij je dit willen vertellen voor je een nieuwe vloer ging kiezen voor je huis.

 
Maar als je trouwe viervoeter (of tweepoter) kon praten, zou hij je dit willen vertellen voor je een nieuwe vloer ging kiezen voor je huis.

Ik durf weleens te morsen

Lief baasje, het spijt me dat ik soms mors en rommel maak. Ik weet dat ik slordig kan eten en als ik mijn water naar binnen slobber, verandert de hele keukenvloer soms in een zwembad. Om nog maar te zwijgen van de badkamer als ik uit mijn maandelijks badje spring. Je weet maar al te goed dat ik graag in de modder speel, maar die modderpootjes doorheen het hele huis zet ik echt wel niet met opzet. Om maar te zeggen: kies alsjeblieft een onderhoudsvriendelijke vloer, zoals een vloer van geseald siergrind. Dat is ineens ook stukken hygiënischer!

 
Om maar te zeggen: kies alsjeblieft een onderhoudsvriendelijke vloer, zoals een vloer van geseald siergrind.

Ik heb het niet graag te warm

Ik weet dat jij het graag lekker warm hebt en dat is best gezellig. Ik heb je zelfs eens horen zeggen dat je vloerverwarming leuk zou vinden. Maar die moet je het hele jaar door aan laten staan! Vreselijk vind ik dat. Want waar kan ik me dan wat verkoelen als ik het te warm heb? Mijn tong werkt niet altijd goed genoeg. Ik heb nochtans een idee: als je echt vloerverwarming wilt, laat je die dan leggen op een halve meter van de muren? Zo vind ik altijd een koel plekje om te gaan liggen.

 
Ik heb je zelfs eens horen zeggen dat je vloerverwarming leuk zou vinden.

Mijn teentjes hebben scherpe nageltjes

Soms duren de dagen zo lang als je er niet bent. Als ik je dan eindelijk hoor thuiskomen (of als de postbode langskomt met de post), wil ik natuurlijk snel weten hoe het met je gaat (of van wie al die post komt) en haast ik me zo snel mogelijk naar de voordeur. Ik weet dat mijn scherpe nageltjes dan allemaal minuscule krasjes maken op de vloer, maar ik kan het niet helpen. Ik heb je zo gemist! Kies daarom alsjeblieft de volgende keer voor een slijtvaste vloer, zoals steentapijt. Dan blijft je vloer als nieuw en hoef je je ook niet meer te ergeren aan het getikkel van mijn nagels!

 
 Ik weet dat mijn scherpe nageltjes dan allemaal minuscule krasjes maken op de vloer, maar ik kan het niet helpen.

Denk alsjeblieft aan mijn gezondheid

Nog een voordeel van dat steentapijt: het is veel beter voor mijn gezondheid. En die van jou! Je weet dat ik twee keer per jaar in de rui ga. Ik verlies al die haren en jij moet achter me aanlopen om alle plukjes op te rapen. Het is dus handig als je een onderhoudsvriendelijke vloer zoals steentapijt hebt, want daartegen maakt huisstofmijt geen kans. Steentapijt is dankzij de oppervlaktestructuur trouwens heerlijk slipvrij. Handig als ik weer eens door het huis cross als het onweert, of als we verstoppertje spelen en ik je snel wil vinden. Zo heb ik op termijn minder problemen met mijn heupen en knieën en kan ik misschien wat langer bij je blijven.

 
Nog een voordeel van dat steentapijt: het is veel beter voor mijn gezondheid.
Tot slot een laatste tip: lief baasje, ga eens een kijkje nemen bij Accent Vloeren in Grobbendonk. Ik heb gehoord dat ze daar uitstekend advies op maat geven over steentapijt, gietvloeren en troffelvloeren. En ze werken elke vloer af tot in de puntjes. Je vindt er vast een prachtige vloer waar we allebei blij mee zijn. Al kruip ik straks toch lekker weer naast je in de zetel! ;-)

Tweez® je mening (0 reacties)

Tweezt by

Schransstraat 39
2280 Grobbendonk
T. 0496/23 91 06

WEBSITECONTACT

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK