Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

Zo houd jij je pony uit je gezicht!

Een pony is knap, maar kan behoorlijk lastig zijn wanneer het te warm is en jij loopt te puffen door dat voorhoofdtapijt. Geen nood, wij sommen vijf speelse, originele manieren voor je op om je pony uit je gezicht te houden deze zomer!

 
Een pony is knap, maar kan behoorlijk lastig zijn in de zomer wanneer het te warm is en jij loopt te puffen door dat voorhoofdtapijt.

In gedraaide strengen naar achteren

Eén van de gemakkelijkste manieren om je pony uit je gezicht te houden, is door je haren in twee strengen naar achteren te draaien en ze met twee schuifspeldjes vast te spelden boven je oren. Deze haarstyling heeft alleen maar voordelen: je hebt geen last meer van die vervelende haren in je gezicht, je hoeft er geen haarkunstenaar voor te zijn en het is in één-twee-drie klaar!

 
Eén van de gemakkelijkste manieren om je pony uit je gezicht te houden, is door je haren in twee strengen naar achteren te draaien en ze met twee schuifspeldjes vast te spelden boven je oren.
Foto: NSMBL

Een sjaaltje in je haar

Hoewel sjaaltjes in kleurrijke, glanzende stoffen je kunnen herinneren aan je grootmoeder, kan je er hippe dingen mee doen in je kapsel! Zo kan je je pony er gemakkelijk mee uit je gezicht houden. Plooi of draai je sjaaltje tot de gewenste breedte, schuif er je pony mee naar achteren en knoop onderaan je hoofd vast. Handig toch? Je bent verlost van die vervelende haren én je hebt er een leuk accessoire bij!

 
Zo kan je je pony er gemakkelijk mee uit je gezicht houden.
Foto: Smedia Cache

De wetlook

Ideaal voor bloedhete dagen: de wetlook! Maak je haar nat, kam alles naar achteren en fixeer met gel en haarlak. Heb je een korte pony, dan heb je extra gel, wax of haarlak nodig. Als je haar echt niet blijft zitten, dan kan je altijd een dunne diadeem in je haren schuiven of een onopvallend haarlintje aanbrengen; zo blijft alles mooi op zijn plaats zitten!

 
Heb je een korte pony, dan heb je extra gel, wax of haarlak nodig.
Foto: Smedia Cache

Een knotje

Van man bun tot het hippe knotje op je kruin voor vrouwen; het knotje is su-per-hot dit jaar én ideaal om je pony mee weg te werken! Neem al het haar dat je weg wil hebben en duw daar ook je pony tussen. De kortere haarplukjes kan je eventueel vastspelden met schuifspeldjes of fixeren met haarlak. Zo word jij de queen of the women buns!

 
Van man bun tot het hippe knotje op je kruin voor vrouwen; het knotje is su-per-hot dit jaar én ideaal om je pony mee weg te werken!
Foto: Smedia Cache

Invlechten

Wie een beetje kan vlechten, kan zijn pony schuin naar achteren invlechten. Je kan de rest van je haren los laten of voor een extra koel effect op warme zomerdagen de rest van je haren mee invlechten! Speels, knap én schattig. Deze zomer hoef je de perfectie trouwens niet na te streven; nonchalante vlechten zijn helemaal in!

 
Wie een beetje kan vlechten, kan zijn pony schuin naar achteren invlechten.
Foto: Smedia Cache

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK