Deel via Facebook

Deel via Twitter

Verstuur dit artikel

Delen:

10 hilarische plaatsnamen

Ooit al van Bitchfield of Slettestrand gehoord? Het klinkt alsof ze recht uit een goede mop komen, maar deze plaatsen bestaan echt! Er zijn wereldwijd honderden steden en dorpen met een grappige naam, wij kozen er voor jullie enkele eyecatchers uit. Misschien een idee voor je volgende roadtrip?

 

Sandy Balls

We beginnen met een plaats die je écht kan gebruiken om te kamperen! Sandy Balls is namelijk een camping in Engeland en heeft zijn naam niet gestolen!

 
We beginnen met een plaats die je écht kan gebruiken om te kamperen!
Foto: Alletop10lijstjes

Accident

Hou de weg goed in de gaten als je naar deze stad gaat! In de Amerikaanse staat Maryland is een accidentje snel gebeurd…

 
In de Amerikaanse staat Maryland is een accidentje snel gebeurd…
Foto: Pattista

Slettestrand

Ook in Denemarken zijn ze origineel met hun plaatsnamen. Slettestrand heeft zelfs een heel vakantiecenter om je te vermaken! Gelukkig is het strand voor iedereen toegankelijk ;-)

 
Slettestrand heeft zelfs een heel vakantiecenter om je te vermaken!
Foto: Mountainbike Slettestrand

Fucking

Eén van de bekendste grappige Europese plaatsnamen is het Oostenrijkse Fucking. Het dorpje telt slechts 150 inwoners die waarschijnlijk niet zo goed Engels kunnen. De belangrijkste attractie? Het plaatsnaambordje!

 
Het dorpje telt slechts 150 inwoners die waarschijnlijk niet zo goed Engels kunnen.
Foto: Alletop10lijstjes

Mianus

Als je ooit naar Jackass gekeken hebt, herinner je je waarschijnlijk deze plaats nog wel: Mianus in de Amerikaanse staat Conneticut. De jongens van Jackass maakten er een heel filmpje rond waarin ze grapjes maakten door de plaats uit te spreken als ‘my anus’.

 
Als je ooit naar Jackass gekeken hebt, herinner je je waarschijnlijk deze plaats nog wel: Mianus in de Amerikaanse staat Conneticut.
Foto: Funnyjunk

Beffe

Staat er een familieweekend in de Ardennen op de planning? Boek dan eens een huisje in Beffe! Er zijn tal van bezienswaardigheden en je kan er uitstekend wandelen en meer ;-)

 
Staat er een familieweekend in de Ardennen op de planning? Boek dan eens een huisje in Beffe!
Foto: Selmer Van Alten

Bitchfield

De grappigste namen behoren tot de kleinste dorpjes! Het Britse Bitchfield is een superklein dorpje dat slechts bestaat uit twee groepen gebouwen. Letterlijk zo groot als een veld dus.

 
Het Britse Bitchfield is een superklein dorpje dat slechts bestaat uit twee groepen gebouwen.
Foto: Amusingtime

Clit

Deze man heeft eindelijk Clit gevonden! Hoera! Hij is er wel helemaal voor naar Roemenië moeten rijden…

 
Deze man heeft eindelijk Clit gevonden! Hoera!
Foto: Listzblog

Hell

Als iemand je ooit vertelt dat je naar de hel moet lopen, zeg er dan duidelijk bij dat dat niet gaat. Hell ligt namelijk in de Amerikaanse staat Michigan, je zal er dus niet te voet geraken.

 
. Hell ligt namelijk in de Amerikaanse staat Michigan, je zal er dus niet te voet geraken.
Foto: Adventure Mom

Dildo

Dit paneel ziet eruit als reclame voor één of ander seksfeestje, maar het is eigenlijk gewoon een familieweekend in de Canadese stad Dildo.

 
Dit paneel ziet eruit als reclame voor één of ander seksfeestje, maar het is eigenlijk gewoon een familieweekend in de Canadese stad Dildo.
Foto: TelltaleGames

Tweez® je mening (0 reacties)

Geef je mening over dit artikel

0

Positweez

0

Negatweez

Mis geen Tweez®-nieuws!

Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze Privacy policy.

X
OK